Jane Kønig lancerer ny smykkekollektion med nyt og moderne twist
Annonce

Jane Kønig lancerer ny smykkekollektion med nyt og moderne twist

af Annonce 30/01/2019
Den danske smykke-darling Jane Kønig er klar med en ny kollektion, hvor der er leget med helt nye former og styles, som ikke tidligere er set fra Jane Kønigs hånd. Og du bliver ikke skuffet...

Nyt år, ny kollektion!

Jane Kønig kickstarter 2019 med en ny kollektion bestående af seks smykker, hvor der er leget med både nye styles og former, som ikke tidligere er set i Jane Kønigs sortiment, men også styles, der har referencer til tidligere designs.

Kollektion er lavet i sterlingsølv og forgyldt sterling sølv og består af sekes smykker: 2 par øreringe, 1 halskæde og 3 armringe.

Smykkerne i kollektionen har et meget forskellige udtryk, hvilket er helt bevidst, da Jane Kønig ikke lader sig begrænse af hverken en bestemt stilart eller udtryk:

”For mig handler det om, at skabe nogle smykker som jeg kan identificere mig selv med. Det er derfor også altafgørende for mig, at jeg føler mig inspireret, når jeg skal designe. Dette gør at kollektionen bliver dynamisk, da de forskellige designs, ikke tager udgangspunkt i samme inspirationskilde,” fortæller Jane Kønig. Her på ELLE-redaktionen er vi vilde med den nye kollektion fra Jane Kønig, og særligt de små, chunky midi-øreringe i varmt guld passer perfekt til denne sæson samtidig med, at de giver os associationer til alle de kommende sommerfester. Med andre ord; perfekt til den kommende forårs- og sommergarderobe.
Kollektionen kan købes i butikkerne og på Jane Kønigs webshop fra onsdag den 30. januar 2019, og i galleriet kan du få et nærmere kig på de fine smykker fra Jane Kønigs nye kollektion.