Foto: Mytheresa
Capsule collection

Isabel Marant: "For mig er ’parisian chic' ubesværet og aldrig overdrevet"

af Nikita Hoffmann Andersen 1/04/2020
Luksus-webshoppen Mytheresa præsenterer nu sin nyeste Mytheresa-kvinde. Valget er denne gang faldet på den franske designer, Isabel Marant, der i den forbindelse har designet en eksklusiv capsule collection til luksuswebshoppen. Læs mere om kollektionen og Isabels modetips her.

Hvad er ideen bag den eksklusive capsule collection, du har skabt til Mytheresa?

Denne sommer-capsule collection udtrykker Isabel Marant-kvindens ånd og hendes liv om sommeren, som handler om at føle sig fri og sexet. Dette udseende kombinerer alsidighed og lethed, alle items kan bruges dag og nat og har mine yndlingsprint, som jeg elsker at blande. Denim er fast inventar i min garderobe og kan dresses op med en skinnende top eller gøres afslappet med en T-shirt eller badedragt. Denne garderobe fører dig fra byen til stranden til festen i et blink!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad betyder det at være en Mytheresa-kvinde for dig? Hvem er Isabel Marant-kvinden i 2020?

Jeg er meget beæret over at være en del af Mytheresa Woman-teamet! Der er ikke en bestemt Isabel Marant-kvinde. Alle kvinder betyder noget for mig. Jeg er opmærksom på alle kvinder, der går på gaden; den måde, de opfører sig på, og grunden til at de bærer visse typer tøj. Min mor, der er 80 år gammel, og min niece, som er 16 år, bærer begge mit tøj, men på forskellige måder. Jeg prøver at skabe noget, som enhver kvinde kan identificere sig med, og jeg tror, ​​at alle kvinder har en vis styrke til fælles. Jeg får ofte komplimentet for, at kvinder føler sig sikre og rolige, når de har mit tøj på, og jeg må sige, at jeg er meget glad for det, da jeg prøver at give en vis styrke og holdning til kvinder gennem mit tøj.

Hvad nyder du mest ved dit job?

Jeg elsker håndværksdelen: at arbejde med stoffer, vævningerne, farverne, broderierne ... Jeg kan også godt lide at arbejde med mit team, som er fantastisk, og som jeg elsker at tilbringe tid med. Designerne er altid under rampelyset, men det er et rigtigt team-samarbejde. Jeg er meget glad for, at jeg har formået at opbygge en meget flot virksomhed med gode værdier.

Hvordan beskriver du dit brand? Hvad gør forskellen?

For mig handler det om at pynte kvinder og glæde dem. For mig bærer du beklædningsgenstande, der skal bemærkes, men heller ikke for meget - da du mest af alt har brug for at føle dig komfortabel og behagelig. Det er vigtigt for mig, fordi jeg føler, at man altid skal gå efter noget, der får en til at føle sig godt tilpas, mens man bærer det. Hvis du er for bange for at bære et stykke tøj, mister du en del af lykken, når du bærer det. Jeg prøver altid at skabe beklædningsgenstande, der giver dig en bestemt følelse og en bestemt holdning, men som stadig hører til dig.

Foto: Mytheresa

Alle taler om ’parisisk chic’. Hvad betyder det for dig?

Jeg får det spørgsmål så ofte! For mig er det at være parisisk noget meget naturligt. Jeg har en blandet kultur, da min mor er tysk, og min stedmor var fra Caribien, så jeg voksede op med en multikulturel opdragelse, der har stor indflydelse på mine kreationer. Men alligevel føler jeg mig dybt fransk, og jeg tror, ​​at jeg faktisk ser alt gennem mit franske perspektiv. For mig er ’parisisk chic’ noget, der ikke er for overdrevet og meget ubesværet.

Hvem er dit stilikon?

Jeg nævner altid Serge Gainsbourg, når jeg bliver spurgt om mit stilikon, selv om han ikke er en kvinde. Jeg kan ikke lide ideen om at have ét ikon, da det ville være for restriktivt i mine skabelser, men en masse kvinder inspirerer mig selvfølgelig, såsom Patti Smith og Louise Bourgeois, som er meget stærke kvinder.

Bedste modehemmelighed, du nogensinde har lært?

Lav ikke ting, som du ikke ønsker at bære dig selv.

En supermagt, du gerne ville have?

Jeg ville meget gerne kunne ændre vores verdenssituation og dens klimaproblemer. Der er mange andre - også problemer - men at løse klimaproblemerne ville være perfekt.

Hvad er dit råd til kvinder i dag?

Mit råd til kvinder i dag ville være: altid vær dig selv og forbliv tro mod den, du vil være – vær stærk og gør tingene på din egen måde.

Se hele kollektionen, der føres eksklusivt på Mytheresa.com, i galleriet herunder:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her