Adidas Samba har fået comeback i modebilledet
Foto: adidas
Annonce

Ikoniske sneakers fra adidas har fået comeback i modebilledet

af Annonce 10/03/2017
adidas' sneakers har altid været en fast del af modebilledet både internationalt og i Danmark. Først var det den populære adidas 'Stan Smith'-model, der hittede overalt, derefter den farverige adidas 'Gazelle', og nu er det adidas 'Samba', som har fået comeback og er at spotte på alle fashionistaer.

Når det gælder sneakers, er navne som 'Stan Smith', 'Superstar' og 'Gazelle' velkendte for de fleste, og mange kan garanteret også skrive under på at have ejet mindst et eller flere par af de populære adidas-sneakers gennem tiden.

I modebilledet har de tre adidas-modeller været en fast del af enhver fashionistas garderobe, og det er stadigvæk modeller, der bliver taget frem sæson efter sæson og brugt som en del af den casual sporty-chikke stil.

Nu har endnu en adidas Original-model sneget sig ind i modebilledet og fået comeback: adidas Samba.

adidas Samba blev lanceret tilbage i 1950, og under dette års modeuger i Stockholm og København var den fine sneaker at spotte på en masse cool kvinder, og man kan derfor i den grad sige, at adidas Samba har fået et mode-comeback.

Under Stockholm Fashion Week var adidas Samba fx at spotte på alle modellerne på catwalken til Rodebjergs A/W 2017-show, ligesom den svenske designer Carin Wester, blandt andre cool personligheder under den svenske modeuge, også havde valgt at style sit modeugeoutfit med de cool sneakers.

Også under Copenhagen Fashion Week havde de danske modepersonligheder taget adidas Samba til sig, hvor de blandt andre blev spottet på cool danske kvinder som Frederikke Toftsø, Lou Ditlevsen og Sara Frost.

Og med det slanke design og de cool retro-referencer er adidas Samba et friskt pust til de tunge og store sko, som har domineret modebilledet i efteråret - og så er de den perfekte accessory til at skabe den casual, men chikke og sporty stil, som vi kommer til at se masser af denne sæson. Psst... I månedens ELLE har vi stort fokus på mode med sportslige referencer og det klassiske sportslook med funktionelle og letafkodelige snit, som præger modebilledet lige nu.

Her på ELLE-redaktionen elsker vi mode med sportslige referencer, og derfor er vi mere end klar til at hoppe i et par adidas Samba til foråret/sommeren og style dem med alt fra en farverig og voluminøs nederdel til løse bukser og shorts.

Se med i galleriet, hvor du kan se, hvordan de danske fashionistaer rockede adidas Samba under Copenhagen Fashion Week.