Hvilken topmodel ligner Tommy Hilfigers nye Barbie?

Foto: Matell

Barbie har haft mange udtryk: Malibu Barbie, Exotic Barbie, Madonna Barbie… Listen kan blive ved. Uanset om det er en Disney prinsesse, en sangerinde eller sågar en rigtig prinsesse, er der stort set ikke det (stil)ikon, der ikke er blevet foreviget i plastik af legetøjsfabrikanten Matell.

Men det er ikke kun fun and games. Faktisk findes der en helt special-linje inden for Barbie-universet, hvor flere store designere har lagt navn til at skabe udsøgte kreationer i miniature til den smaltaljede dukke, og samlere har stået i kø, for at få et af de eksklusive signatureksemplarer. I 1995 skabte Dior en drøm af et Barbie kostume til signaturlinjen, og store navne som Moschino, Herve Leger og ikke mindst Karl Lagerfeld har alle klædt den ultra-chikke plastik-fashionista på. Desuden har skokongen Christian Louboutin designet en hel kollektion af ministilletter med røde såler eksklusivt til Barbie.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Med andre ord: Barbie er et stilikon, som ikke er til at komme uden om – og det har hun været lige siden 1959. Derfor er det kun oplagt, at nutidens designere og ikke mindst it-girls, slår pjalterne sammen med den veldrejede dukke.

Enter, Tommy Hilfiger: Siden det amerikanske brand Tommy Hilfiger i 2016 shanghajede tidens største modelstjerneskud, Gigi Hadid, som deres ansigt, har der ikke været stille omkring brandet. Deres TommyxGigi kollektioner er blevet revet af hylderne og deres shows har sat nye højder for see-now-buy-now mulighederne. Og nu kommer der (selvfølgelig) også en Barbie…

Men det er ikke en hvilken som helst Barbie, for nok har den et cool TommyxGigi outfit på, men ansigtet er også tilpasset, så dukken ligner Miss Hadid til forveksling.

Kan du se ligheden?

Foto: PR

Nu venter vi bare på, at der også kommer en Bella eller en Kendall, så Gigi Hadid kan få sit girl squad på plads i plastikland.

Tommy X Gigi Barbie-dukken er designet i samarbejde med Tommy Hilfiger, og fejrer det uforglemmelige catwalk øjeblik, hvor Gigi Hadid blev introduceret som global brandambassadør for Tommy Hilfiger. Dukken er stylet i en klassisk marineblå Tommy Hilfiger hoodie, hvide shorts og hvide slip-on sneakers, der matcher Gigi Hadids look fra Tommy-showet AW16. 

... Og hvis du vil have lidt Gigi i live action, så se videoen nedenfor, fra da Gigi Hadid besøgte København og ELLE mødte hende til en lille snak om de ting, man ellers ikke vidste om verdensstjernen...

 

 

Relaterede artikler