Vila Talent Awards: Er du den næste store designer eller modefotograf?
Foto: PR
Annonce

Hvem skal vinde 'VILA Talents Awards 2018'? Giv din stemme her!

af Kirstine Juhl 16/05/2018
Den danske high street darling, VILA, sætter nu jagten ind på det næste store talent med VILA Talent Awards, der vil finde frem til de mest talentfulde to, der tager mode personligt gennem design og fotografi. Og deres søgen efter kreative talenter er nu slut, og DU kan være med til at afgøre hvilken designer og fotograf, der skal vinde...

I marts måned annoncerede VILA deres store designkonkurrence VILA Talent Awards 2018, hvor missionen var, at finde et design- og fotograftalent, som tager mode seriøst og ønsker at gøre en karriere indenfor netop det kreative felt.

VILA søgte med deres egne ord "en ekstraordinært dygtig designer, der vil skabe en unik capsule collection til Vila bestående af fem items, der kan fuldende vores partysæson 2018. Items, der giver os en vigtig modeupdate og et feminint touch til at hjælpe os igennem de mørke vintermåneder og en exceptionelt dygtig modefotograf, der kan fortrylle os med sin smukke vinkel på street style-fotografi. Vi leder efter én, der elsker det impulsive snapshot, der indfanger øjeblikket, har et unikt blik for smukt lys eller en smuk kvinde på gaden. En person, der kan benytte den eneste catwalk, der virkelig betyder noget - gaden - og gøre byen til et vigtigt element i billedet".

Læs også: Denne nye Asos-app revolutionerer din online shopping

Og nu er første del af konkurrencen overstået og brandets søgen efter kreative talenter er slut, og nu gælder den sidste - og afgørende del - af konkurrencen.

Hvem af de nominerede skal vinde den prestigefyldte titel i VILA Talents Awards 2018?

Til den beslutning har VILA brug for din hjælp - du kan stemme på din favorit indenfor for designer og fotograf HER.

HVEM SKAL VINDE VILA TALENTS AWARDS 2018? STEM HER!

Vinderen af design-kategorien får sin egen kollektion produceret og solgt i Vilas butikker i hele Europa og modtager en pris på 5000 Euro for kollektionen. Vinderen af fotograf-kategorien får lov til at skyde den vindende capsule kollektion i en af Europas største modehovedstæder og modtager ligeledes en pris på 5000 Euro.