Foto: PR
Mode

Højdepunkter fra tre dages modefestival i Berlin med Zalando

af Rose Maria Boelsmand 4/09/2017
Zalando kan deres kram – og mere til. De både demokratiseret moden med onlineshopping for alle – og så har de transformeret en klassik indkøbsmesse til en kæmpe tre-dages mode-, musik- og kulturfestival, der er åben for alle. ELLE var med Zalando i Berlin i tre dage til Bread & Butter 2017. Læs om dén oplevelse her!

Bread & Butter by Zalando er en modefestival, der spreder sig over tre dage i Berlin. Det er et slaraffenland for modeelskere, hvor alle kan komme og opleve de seneste trends og eksklusive nye lanceringer fra nogle af verdens allerstørste brands. Hele oplevelsen krydres med store musiknavne, der optræder i løbet af festivalen, inspirerende talks med branchens insidere, der har vigtige og indsigtsfulde budskaber på hjerte – og ikke mindst modeshows og lækre madoplevelser, der i sig selv udgør en lille streetfood festival.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kort sagt: Bread & Butter by Zalando er dér, det sner inden for europæisk mode, og det er en go-to oplevelse på højde med Roskilde Festival for modeelskere, som er værd at tage til Berlin for at deltage i.

ELLE var med Zalando i Berlin fra 1. - 3. september for at opleve hele herligheden folde sig ud fra første række – og der skal ikke herske tvivl om, at Zalando har fat i den lange ende. Webshoppen er allerede en favorit hos mange, der nyder godt af det imponerende produktudvalg med alt fra highstreet til highend brands, den præcise levering og ikke mindst de fordelagtige fragt- og returprincipper (det er gratis, for dem der ikke vidste det). Samme (gode) oplevelse – og mere til – oplever man på egen krop, når man deltager i Bread & Butter by Zalando, hvor den tyske eksekveringspræcision er synlig i den måde alt fra shows til talks bliver styret på. Her starter alle shows nemlig på klokkeslet og uden slinger i valsen. Samtidig kommer den muskelmasse, der ligger bag Zalando, til udtryk i de brands og ikke mindst personligheder, som Zalando formår at trække til Bread & Butter for at bidrage til det behørige festivalprogram.

Læs også: 9 steder, du skal besøge i Berlin

I år udstillede brands som Tommy Hilfiger, adidas, Mads Nørgaard, Topshop – og mere end 50 andre i messeområdet, hvor de fristede besøgende med limited edition items, lavet on-site udelukkende til Bread & Butter, muligheder for unikke customizations og shopping. Hugo Boss, The Kooples, Selected, Topshop med flere holdt shows – og Viktor & Rolf afholdt et stort Haute Couture show. Og det er ret unikt at overvære et Couture Show, og noget, som end ikke alle, der arbejder i modebranchen, altid får lov at opleve.

Som om ovenstående ikke i sig selv var nok, optrådte store navne som Myclef Jean, M.I.A. og FKA Twigs, mens Beyoncés faste og ultra-hypede danseduo Les Twins free-stylede på Tommy Hilfigers stand. Fik vi sagt, at det var cool?

Sidst, men ikke mindst gæstede selveste Dame Vivienne Westwood Bread & Butter, hvor hun talte om at vi skal tage ansvar for miljøet, mens topmodellen og stifteren af Gurls’ Talk, Adwoa Aboah, holdt en inspirerende paneldebat om det, at forlige sig med at være sig selv og finde sig til rette i sin egen krop i generation SoMe, hvor presset for at være perfekt er større end nogensinde før.

Med anndre ord: Den årlige modefestival Bread & Butter by Zalando underholder ikke bare på modefronten – den udfordrer også vores kreativitet og opfattelse, af hvem vi er, og hvordan vi udtrykker det.

Læs mere om Bread & Butter by Zalando her - og hold dig allerede nu opdateret om programmet for næste år.

I galleriet nedenfor fremhæver vi de bedste highlights fra Bread & Butter 2017 by Zalando. Kom med… og glæd dig allerede til næste år, hvor du selvfølgelig selv skal med!

ELLE var inviteret af Zalando til Bread & Butter by Zalando 2017

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her