H&M x Coachella lancerer ny cool festivalkollektion

H&M gør klar til festivalsæsonen med ny Coachella-kollektion
Foto: PR

Live musik, sol, sommer og fest er for de fleste lig med festival, og nu er der heldigvis ikke lang tid til, at festivalsæsonen sætter ind. 

En af årets største festivaler er den hypede, amerikanske festival, Coachella, som finder sted den 14.-23. april 2017 i Colorado og hvert år tiltrækker et utal af de hotteste modeller og skuespillere som Kendall og Kylie Jenner, Taylor Swift, Katy Perry og Emily Ratajkowski.

Coachella byder hvert år på musik fra et bredt spektrum af nutidens største kunstnere, og der er allerede nu lagt op til et brag af en fest med navne som Beyoncé, Kendrick Lamar, DJ Snake, DJ Khaled, Radio Head og Majid Jordan på musikscenen.

Læs også: Coachella 2016: Her er de vildeste squad goals

Med de mange store navne som Coachella byder på, er det selvfølgelig essentielt, at looket sidder lige i skabet. I samarbejde med Coachella har H&M derfor udviklet en eksklusiv kollektion under navnet ”H&M Loves Coachella” med styles, der blandt andet består af fine plisserede nederdele, rå metalliske bodystockings, broderede denimjakker og håndtegnede Coachella T-shirts. Omend du er så heldig at deltage i festivalen, eller blot drømmer om den, kan H&M’s Coachella-kollektion få enhver i festivalstemning.

Se også: Streetstyle: Sådan får du en cool festivalstil

Kollektionen vil være tilgængelig fra d. 30 marts her samt i alle H&M’s butikker, der forhandler Divided.

Se hele kollektionen i galleriet...

H&M gør klar til festivalsæsonen med ny Coachella-kollektion

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler