H&M Studio S/S 2017: H&M er klar med ‘See Now, Buy Now’-kollektion

H&M Studio S/S 2017: H&M er klar med ‘See Now, Buy Now’-kollektion

H&M tager 'See Now, Buy Now’-tendensen til sig, når de præsenterer en af deres mest hypede og populære kollektion til Paris Fashion Week den 1. marts 2017; H&M Studio S/S 2017-kollektionen.

H&M lukker nemlig hullet mellem retail-kalender og runway-kalender, og kan for første gang præsentere deres kunder for den nye Studio S/S 2017-kollektion på catwalken og direkte i udvalgte butikker og online efter showet fra den 2. marts 2017 - et format, som H&M ser meget frem til:

”At bringe mode direkte fra catwalken til butikkerne markerer en ny tid i modeindustrien, og vi ser frem til at afprøve dette spændende nye format. Vi ønsker også at dele denne begivenhed med vores kunder, og showet kan derfor livestreames på hm.com. Vi håber, at vores kunder vil nyde det, og, at de igennem kollektionen kan finde inspiration til, hvordan de udtrykker deres egen personlige stil,” siger Pernilla Wohlfahrt, H&M’s Head of Design og Creative Director.

H&M's Studio S/S 2017-kollektion har referencer til balletten og sportens verden og forbinder på smukkeste vis det elegante og romantiske udtryk fra ballet og passionen fra sport. 

I galleriet finder du et udvalg af den kommende H&M Studio S7S 2017-kollektion, som vil kunne købes i udvalgte butikker og online fra den 2. marts 2017. 

Og selvom resten af kollektionen holdes hemmelig frem til catwalken den 1. marts, så er der - ud fra de offentliggjorte styles at dømme - virkelig noget at glæde sig til!

.... Hurra for 'See Now, Buy Now’!

Se alle de fine styles inklusiv priser i galleriet.

H&M Studio S/S 2017: H&M er klar med ‘See Now, Buy Now’-kollektion

Relaterede artikler