Samarbejde H&M lancerer flirtende badetøjskollektion i samarbejde med Love Stories – se hele kollektionen her

Foto: HM

Når den svenske high-street-gigant, H&M, indgår samarbejder, resulterer det oftest i vellykkede kollektioner med stærke islæt fra både designsamarbejdspartneren og H&M selv.

Vi så det senest i maj 2019, da H&M indgik samarbejde med den italienske modedesigner, Giambattista Valli, og nu er de altså klar med endnu et betydeligt samarbejde med farverige og finurlige, Love Stories i en kollektion, der både består af badetøj, let strandtøj, klipklappere, hatte og tasker. 

Det er anden gang, H&M og Love Stories slår plajterne sammen, og ligesom sidste gang er kollektionen skabt på baggrund af en ’mix-and-match’-tilgang, der gør det muligt for kunderne at sammensætte de forskellige styles, som de ønsker.

Kollektionen, der kommer i en sart farveskala med hvid, mørk orange, rosa og grøn som grundelementer, er inspireret af 70’ernes poolmiljøer på Ibiza, hvilket de både sporty og feminine detaljer afslører.

Foto: H&M

Der er nemlig både rig mulighed for at ride på bølgerne på et surfbræt – eller slange dig på en solseng iført H&M x Love Stories, hvilket stifter af Love Stories, Marloes Hoedeman, også udtaler:

“Det er en drøm at få lov til at samarbejde med H&M endnu engang, og dermed give vores kunder mulighed for at shoppe Love Stories-badetøj til H&M-priser. Love Stories Swimclub x H&M-samarbejdet holder fast i ’mix-and-match’-tilgangen og er designet til, hvad enten du skal ligge ved poolen og slappe af, eller ride på bølgerne på din næste ferie.” 

Kollektionen er desuden designet således, at du både kan bære den om dagen, hvor du slapper af ved poolen, eller har det sjovt på stranden, men også sådan at du kan beholde tøjet på, når du skal mødes med dine venner senere på eftermiddagen. Det fortæller, Maria Östblom, der er Head of Design Womenswear i H&M, mens hun fortsætter:

“Kollektionen er let og elegant med en sart farvepalet og flatterende styles. Vi håber, at denne cool og sporty kollektion vil inspirere vores kunder til at udforske deres egen personlige sommerstil og mikse kollektionen med det badetøj, de har i forvejen.” 

Foto: H&M

Hele kollektionen kan findes i udvalgte H&M-butikker samt online fra den 13. juni 2019.

Læs også: Sophia Webster har designet de smukkeste sko til Spice Girls' turné.

Du kan allerede nu scrolle løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet hele H&M x Love Stories-kollektionen.

Swipe og vælg det badetøj, som du skal gå sommeren i møde i:

H&M lancerer flirtende badetøjskollektion i samarbejde med Love Stories – se hele kollektionen her

 

 

 

Relaterede artikler