Mode

Hilsen fra chefredaktricen: Kvinder der tør - og gør!

af Cecilie Christiansen 2/02/2015
Chefredaktør Cecilie Christiansen introducerer marts-udgaven af ELLE, der er på gaden nu. I bladet stilles der skarpt på stærke kvinder med power og hverdagsglamour...

Jeg beundrer virkelig kvinder, der tør og gør! Og med det mener jeg ikke kvinder, der tør bestige Mount McKinley, rappelle med hovedet nedad fra vandfald i regnskoven eller tæmme spækhuggere, men kvinder, der tør stå ved deres værdier og leve op til dem 100 procent.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: Køb det nye ELLE på din ipad eller smartphone her

Kvinder, der i den grad indtager, overtager og fascinerer i de rum, de træder ind i. Kvinder, der giver den lidt mere gas, uanset om det handler om deres outfit, makeup, væremåde, hjem eller madlavning. Kvinder, der ganske enkelt inspirerer deres omgivelser til at hæve bar-ren. Som nu f.eks. smykkedesigneren Kristina Rosing, der gerne ifører sig sin floppy YSL-hat på en tirsdag og altid har et eksklusivt udvalg af sine smykker på, også på stranden. Eller som grevinde Cath Danne-skiold-Samsøe, som, hvad enten hun er et smut i supermarkedet eller til modeuge, altid er ulasteligt klædt og aldrig har en dårlig hårdag eller mascaradrys på kinden.

Se også: Cecilie & Mies modeugedagbog - CPHFW

Suk. De fleste af os andre dødelige opleves nok knap så gennemførte af vores omgivelser, når vi småmaste sidst på dagen glaner over køledisken i Irma, men for Karla, Anja, Kristina og Cath, som du kan møde i denne udgave af ELLE til en snak om at være glamourøs i hverdagen, handler det om at være tro mod sig selv og sine egne idealer – altid! Bliv inspireret af deres historier – og tjek i øvrigt også vores guide til din luksuriøse hverdagsgarderobe ud. Det er nemlig ikke nødvendigvis dyrt at tage sig glamourøst ud.

Meeen, mere demokratisk er glamour selvfølgelig heller ikke. Det var i hvert fald kun for de udvalgte få, da ELLEs udsendte som deltager i det ekstremt luksuriøse Cash & Rocket-roadtrip havde Valentino-stiletten solidt placeret på Aston Martin-speederen. Her bevægede et hold af dyre damer sig fra Venedig til London til fordel for kvinder og børn i Ghana, Sierra Leone og Sydafrika – og indsamlede hele 7,8 mio. kroner til nogen, hvis hverdag befinder sig et helt andet sted på skalaen end deres eget.

Se også: Backstage til By Malene Birger

I det hele taget er nøglen til glamour anno 2015 ikke blot at være lækker og velplejet, men også at være opmærksom på andre frem for sig selv. Og naturligvis stod der en kvinde bag eventet (som i øvrigt er dansk og mor til fem, men alligevel finder tid til andre – respekt!). Læs hele reportagen på side 80, og mød også den imponerende supermodel Christy Turlington på side 132, som på tilsvarende elegant vis formår at ophøje sin indre selvudvikling til frem-skridt for andre. før Den moDerne, næStekærlige glamour var der den uopnåelige, utilnærmelige; den, vi forbinder med Old Hollywood, og den skal du ikke snydes for. Vi har mødt verdens vel nok mest glamourøse filmstjerne, nemlig italienske Sophia Loren, til en snak om forfængelighed, at holde sig interessant og at gøre sig umage – hver dag. Mød den reflekterede kvinde, der insisterer på at skrue på samtlige feminine knapper, også som 80-årig, på side 74.

Rigtig god læselyst,

Download det nye magasin på din iPad eller smartphone her og se Cecilies favoritter i galleriet.

Pssst... sidder du ved mobilen, 'swiper' du bare.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her