Hilsen fra chefredaktricen: Fransk uforglemmelighed

Asger Mortensen, Imaxtree, PR

”Jeg ville have elsket at være en del af jeres franske nummer,” var det første, hun sagde, da jeg mødte hende efter interviewseancen på Den Sorte Diamant i anledningen af hendes besøg i Danmark under den københavnske modeuge i slutningen af januar.

Læs også: ELLE April // Nyt magasin på gaden!

Her havde hun fortalt, som var hun en nær veninde af alle 100 publikummer, med smil, grin, jokes og masser af flirt, om alt fra sin berømte mor til det at være både forfatter, kvinde og chefen for det hele. ’Hun’ er i denne sammenhæng lig med Nathalie Rykiel, ikke bare datter af legendariske Sonia Rykiel, men i den grad en af de cool kvinder, der kan, tør og gør – og som du kan møde i denne udgave af ELLE.

Rykiel junior (der i år runder de 60 …) begyndte sin karriere i moderens modehus som husmodel – og skulle hurtigt vise sig at have mere end et smukt ydre at byde på. Inden hun i 2007 blev øverstkommanderende, havde hun haft stort set samtlige kasketter på i det ikoniske familieforetagende, og den dag i dag insisterer hun på at lade nysgerrigheden og åbenheden råde.samme formiddag var Hun blevet interviewet til denne udgave af elle, og jeg svarede hende derfor, at hun jo blev en del af vores ’cool kvinder’-udgave i stedet.

Læs også: Horoskop // Sådan bliver din marts

Den sammenkædning var hun nu også godt tilfreds med. På spørgsmålet om, hvad der kendetegner franske kvinder, svarede hun i øvrigt: ”Vi vil være uforglemmelige.” Og jeg tror ikke, at der var mange blandt dem, der oplevede Nathalie Rykiel under hendes besøg i København, der ikke blev efterladt med netop den oplevelse af hende. Og var jeg ikke overbevist der, blev jeg det, da en fan kom over og spurgte hende, om han måtte tage et billede af hende. Jeg tilbød min assistance, så han kunne være med på fotoet, hvortil Nathalie Rykiel med sin charmerende franske accent sagde: ”No French editor would have done that. You should be in the cool women issue.” Oh la la! Sådan får man en 40-årig chefredaktrice til både at rødme og ranke ryggen.

Læs ELLEs Malous interview, og nyd Asger Mortensens billeder af den ultracharmerende, ærlige, begavede og cool pariserinde på side 66.

Rigtig god læselyst,

 

Bonusinfo! Temaerne i denne XXL-udgave (vi kunne ikke be-grænse os …) spænder både over cool kvinder og CSR, og det er derfor også en lille håndfuld seje (danske) kvinder, der står bag mine favoritter på siden her, ligesom månedens forsidemodel, topmodellen @kirstinliljegren, i den grad er ’CSR-venlig’ i sit no makeup-look (ja, vitterligt: ingen makeup) og udelukkende iført en CSR-venlig garderobe og økologiske cremer og hårprodukter i modeserien på side 232.

Download det nye magasin på din iPad eller smartphone her, og se Cecilies favoritter i galleriet.

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Hilsen fra chefredaktricen: Fransk uforglemmelighed

Relaterede artikler