Chanel Her kan du shoppe en eksklusiv pre-owned-samling af sjældne Chanel-items

Foto: PR

Får du også julelys i øjnene, når du hører vintage og Chanel sagt i samme sætning? Og forestiller du dig helt ærligt, at dit liv vil blive i hvert fald en tand bedre, hvis du kunne svinge den helt rette, quiltede 80’er-drøm over skulderen? Også selv om det betyder, at du skal leve af havregrød resten af måneden (OK kvartalet)…

Så er der gode nyheder.

Webshoppen Farfetch.com sætter nemlig en eksklusiv pre-owned-samling af sjældne Chanel-items til salg onsdag den 6. maj 2020.

Samlingen, der består af cirka 50 items, lanceres i samarbejde med Farfetchs partnerbutik Rewind Vintage Affairs, og der vil være et særligt fokus på Chanel-items fra 1980’erne båret af muser som Inès de la Fressange, Yasmin Le Bon og Claudia Schiffer.

Læs også: Stine Goya åbner arkivbutik, hvor du kan shoppe gamle kollektioner med op til 70% rabat

En del af de 50 sjældne items var engang ejet af den glamourøse socialite og Chanel-samler Catherine McNulty, men efter hendes død blev den tilbudt til Rewind Vintage Affairs-ejeren Claudia Ricco.

"Jeg har samlet på Chanel-items siden 2003. Da vi så denne samling for første gang, føltes det som om, vi havde åbnet en Aladdins hule. Der er de mest fantastiske items med de mest glamorøse historier bag dem," fortæller Claudia Ricco i forbindelse med salget.

Og nu kan de blive dine! 

Klik ind på Farfetch onsdag den 6. maj 2020 og forkæl dig selv med den ultimative forårsgave.

I galleriet herunder kan du se hele samlingen:

Farfetch x Chanel sale (nye packs)

 

Relaterede artikler