Vintage Chanel Her kan du købe vintage Chanel-smykker til favorable priser

Foto: MEGA

Få logoer er lige så tidløse, sofistikerede og efterstræbte som Chanels klassiske CC-logo.

Det lille guldlogo repræsenterer nemlig ikke bare over 100 års ikonisk modedesign, men er også blevet et symbol for luksus og elegance.

Mange internationale modehuse har igennem tiden givet deres logo et nymoderne ’brush up’. Yves Saint Laurent blev til Saint Laurent, Céline mistede en apostrof (begge til fordel for Hedi Slimanes kreative styre), men også det britiske modehus, Burberry, har revurderet sit klassiske logo.

Hos Chanel står det klassiske CC-logo dog uforandret, præcis som Coco herself skabte det i 1925. Da Karl Lagerfeld så svang sin tryllestav i det franske modehus fra 1983 frem til sin død i 2019, nåede hypen omkring brandet - og ikke mindst logoet - nye højder, og i dag ser vi det her, der og alle vegne.

Læs også: Derfor koster din Chanel-taske det, den gør.

Stod det til os, prydede det lille, men altsigende logo gerne vores tasker, sko, solbriller, bælter, hårpynt og ikke mindst: smykker!

De fleste ved dog også, at en tur i Chanel hurtigt rimer på en opringning fra din bankrådgiver (med mindre du har været usandsynlig god til at spare op), men det er der heldigvis en løsning på.

Amerikanske Old Soul Vintage Jewelry skaber nemlig smykker ud af gamle vintage designerknapper - særligt fra Chanel.

Både Coco og senere Kejser Karl var jo gavmilde i forhold til at udsmykke deres designs med CC-logoet, og det betyder heldigvis, at der er uendelige mange unikke knapper, der bare venter på at få nyt liv.

Det har Ashley, der står bag Old Soul Vintage Jewelry, set, og nu skaber hun armbånd og halskæder med et ønske om at kombinere moderne æstetik med ikonisk luksus.

Således er det ikke kun Chanel, der har fundet vej til Old Soul Vintage Jewelrys værksted (om end det klart er det bedst repræsenterede logo), men også knapper og gamle accessories fra Louis Vuitton, Gucci og Hermés får nyt liv.

Det kan som sagt være en bekostelige affære at smykke sig med det 94 år gamle Chanel-logo, men hos Old Soul Vintage Jewelry kan det rent faktisk lade sig gøre, uden at du behøver at tømme sparegrisen.

Du kan nemlig tilføje et smykke skabt med en vintage Chanel-knap til din samling for cirka 1.000 kroner. Dog skal du være lynhurtig, for hjemmesiden tømmes nærmest hurtigere, end den fyldes op.

Du kan følge med i det tilgængelige sortiment hos Old Soul Vintage Jewelry på webshoppen eller på Instagram.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

I galleriet herunder har vi samlet alle smykkedetaljerne fra Chanels Spring/Summer 2019-show. Her kan du lade dig inspirere af Karls styling og lede efter lignende styles på vintagejagten.

Psst! Du kan selvfølgelig også smutte forbi en Chanel-butik, hvor smykkekollektionen i galleriet netop er landet.

Chanel Spring/Summer 2019 smykker

 

 

Relaterede artikler