It-item Her får du den hvide cut-out-strik, der dominerer Instagram

Foto: @josefinehj

En gang imellem er et item så sejt, at det på rekordtid dominerer hele dit Instagram-feed, og du tager dig selv i – gang på gang – at like og måske endda pinne det.

De seneste uger er det særligt et item, der har fået vores scrollede tommelfinger til at stoppe op og dobbeltklikke os frem til et like.

Det er selvfølgelig den hvide, sexede, men stadig delikate cut-out-strik, der via åbne eller lukkede knapper afslører mere eller mindre af kvinden, der bærer den.

Strikken er en del af et samarbejde mellem det franske it-brandet Jacquemus og den canadiske luksuswebshop Ssense, der har slået pjalterne sammen om en loungewear-kollektion, der består af i alt 13 items.

Læs også: H&M lancerer bæredygtig kjolekollektion, der redder din sommer

Det er uden tvivl kollektionens fine stik og de matchede ribbede shorts, der har fået mest opmærksomhed, og influencers som Josefine HJ, Marie von Behrens og Maya Stepper har alle kastet deres kærlighed på sommerens chikkeste hjemmesæt.

Vil du gøre dem kunsten efter, skal du være hurtig.

Sættet går nemlig som lune kardemommesnurrer, men strikken, der står til 2.100 kroner, shortsne, der står til 1.290 kroner og resten af Jacquemus x Ssense-kollektionen fås HER.

 

Relaterede artikler