Her er sæsonens it-taske fra Loewe

Foto: Loewe PR

Loewes nye taske, som har fået navnet Gate Bag, kommer vi ikke udenom, når vi retter det stilige blik mod sæsonens hotteste modebillede. Tasken, der er inspireret af den klassiske saddel, fik for alvor international opmærksomhed, da Loewe fremviste det nyeste bud på sæsonens it-taske på Spring/Season catwalken i efteråret 2017.

Og som Loewes mest ikoniske håndtasker, så er modehusets Gate Bag designet i et gennemført og minimalistisk design med detaljer, der på fineste vis gør tasken karakteristisk.

... Hvem husker ikke Loewes Puzzle Bag, som blev enormt populær for netop det klassiske look med et fashionabelt twist? 

Den sammenflettede sløjfe-lignende detalje yderst på den nye Gate Bag har både en praktisk funktion, men fungerer især som et dekorativt element, der repræsenterer it-tasken i helhed: æstetisk, men funktionel på samme tid.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Loewes Gate Bag fås i to størrelser og i tre forskellige typer af læder. Du kan få fingrene i sæsonens it-taske på Loewes webshop, eller se meget mere til tasken herunder i galleriet, som også viser backstage billeder fra første gang, Loewes Gate Bag blev fremvist på catwalken.

Her er sæsonens it-taske fra Loewe

 

Relaterede artikler