Foto: Jakub Behavy / Lasse Bak Mejlvang
Annonce

Her er modeugen, du kan komme med til - inklusiv et eksklusivt event med ELLE

6/09/2021
Annonce for Salling - af ELLE Native
Den 13. – 19. september slår Salling igen dørene op til en uge i fremtidens tegn, hvor du er inviteret til Salling Future Friendly Fashion Week med talks, workshops, paneldebatter og award show, hvor de mest visionære danske modebrands kåres. Og du er naturligvis også inviteret til ELLEs eksklusive styling event, som du kan læse meget mere om her.

Den 13. – 19. september slår Salling for andet år i træk dørene op til en uge i fremtidens tegn, Future Friendly Fashion Week i Aarhus og Aalborg, hvor du er inviteret til inspirerende talks, workshops, paneldebatter og det åbne award show, Future Friendly Fashion Award, hvor omdrejningspunktet er mode, skabt med bedre omtanke for miljøet, og de mest visionære talenter i den danske modebranche hyldes og kåres, og hvor ELLEs chefredaktør, Cecilie Ingdal overrækker en af priserne.

Programmet for Salling Future Friendly Fashion Week er allerede fyldt godt op med spændende talks, live sessions og events, som du kan komme med til. Blandt andet holder ELLE en eksklusiv styling event på Salling ROOFTOP i både Aarhus og Aalborg, hvor ELLEs modejournalist, Rose Maria Boelsmand, guider dig til hvordan du kan style og sammensætte en holdbar og tidløs garderobe, med styles fra brands, der har et bæredygtigt afsæt.

Styling eventen er et intimt arrangement, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på de styles, der er særligt udvalgt af ELLE og stille spørgsmål om styling efterfølgende. Når du sikrer dig en plads, kan du glæde dig til at blive forkælet med et lille glas bobler, lidt lækre snacks, masser af inspiration samt en goodiebag.

Kom med til Salling x ELLE Stylingevent i Aalborg d. 15. september kl. 17-18 på Salling ROOFTOP. Køb billetter her

Kom med til ELLE Stylingevent i Aarhus d. 17. september kl. 16-17 på Salling ROOFTOP. Køb billetter her

Det koster 100 kr. pr. person at deltage i eventen og der er 70 billetter pr. event. Billetten udløser, udover adgang til eventen med let forplejning og goodiebag, en rabatvoucher til Salling Women’s, Young Fashion og Sko på 100 kr. ved køb for minimum 400 kr.

Det kan du (blandt andet) også opleve i øvrigt under Saling Future Friendly Fashion Week

16. september, 15:15 – 16:00 – Talk: Mode med omtanke – Hvad siger næste generation af designere om fremtidens modebranche?

16. september, 16:00 – 18:00 – Award show: Salling Future Friendly Fashion Award med Anne Glad som konferencier

17. september, 16:00 – 17:00 – Event: Salling x ELLE Styling event

18. september, 13:15 – 14:00 – Paneldebat: Om nye materialer med Copenhagen Cartel, Woden og Dear Denier

18. september, 15:45 – 16:30 – Talk: Renitista: Fra brug-og-smid-væk-kultur til nye (for)brugsmetoder

19. september, 12:00 – 12:45 – Paneldebat: Upscale garderoben med upcycling med blandt andet Rebecca Vera Stanke fra Vera’s Vintage

Se hele programmet og alle events under Salling Future Friendly Fashion Week i både Aarhus og Aalborg her.