Her er julegaveønsket til modeelskeren

Her er julegaveønsket til modeelskeren
Foto: Versace

Med under to måneder til jul er nedtællingen officielt begyndt. Det fejrer vi på ELLE-redaktionen med årets første julegaveønske og musthave til ethvert coffee-table: Donatella Versace udgiver nemlig i november den nye bog Versace.

Versace-bogen er skrevet i samarbejde med Maria Luisa Frisa and Stefano Tonchi og er centreret omkring Versace-familiens virksomhed gennem årene, samt det momentum som Donatella Versace har givet brandet siden sin take-over på det kreative univers efter broderens død i 1997. 

Læs også: Zayn Malik designer ny kollektion for Versace 

I forbindelse med offentliggørelsen af den smukke nye bog skriver Donatella Versace på modehusets Instagram-profil:  

“For mig er mode ikke blot begrænset til et lukket rum. Mode er en del af popkultur, taler rockens sprog og er tæt relateret til kunst og teknologi. Det er takket være tøj, at moderne ikoner kan skabe deres uforglemmelige image.”

Bogen gemmer på de mest ikoniske billeder fra den røde løber fotograferet af Richard Avedon, Steven Meisel og Mario Testino samt billeder af husets muser fra Christy Turlington til Naomi Campbell og Linda Evangelista, der alle har haft Donatellas ikoniske tøj på gennem årene. 

Se også: Her er de 5 ting, du skal shoppe i USA

Derudover åbner bogen op for eksklusive og hidtil usete billeder fra shows, backstage kaos og behind-the-scenes, alt med noter fra Donatella Versace. Bogen er en visuel rejse, hvor man kan se frem til en lille personlig hilsen til hvert billede fra selveste Mrs. Versace. 

Versace udgives af forlaget Rizzoli og kan købes fra november 2016.

Psst... Her på ELLE er vi vilde med bogens smukke forside i sort, hvid og guld, der i dén grad er Instagram-værdig. 

Relaterede artikler