Aiayu Her er julegaven til din kæreste - Aiayu lancerer Aiayu Man

Foto: Aiayu

Julegavekrisen vedrørende pakken til din kæreste, bror og far er hermed afværget. Livsstilsbrandet, Aiayu, der i forvejen kendes for et økologisk og luksuriøst univers, lancerer nemlig Aiayu Man.

Aiayu Man er en bæredygtig menswear-linje med garderobeklassikere af høj kvalitet. Materialevalget er, som altid hos Aiayu, faldet på økologisk bomuld, llamauld og cashmere.

Aiayu Mans første kollektion består af 10 forskellige styles, der rangerer fra t-shirts, en skjorte, klassisk pyjamas, strikkede pullovers, en beanie samt et tørklæde i tidløse basisfarver såsom sort, navy, grå og hvid. Looket er klassisk og designet til at overleve både trends og sæsoner.

Foto: Aiayu

Aiayu Man hylder nemlig tidsfordriv - din egen tid, den tid du bruger på at gøre det, du elsker. Kollektionen er helt fri for unødvendigheder, og har i stedet fokus på kvalitet.

Læs også: Aiayu lancerer ny bæredygtig konceptkollektion.

”Gennem årene er Aiayu vokset til at være et lifestyle brand, som tilbyder både women’s wear, home og accessories. I takt med at vi har udvidet Aiayus point of view til at omfatte flere kategorier, var menswear et logisk skridt for os som brand. Vores mål er at kunne tilbyde en bæredygtig kvalitetsløsning i så mange kategorier som muligt” siger partnere i Aiayu, Maria Høgh Heilmann og Maria Glæsel.

Du kan finde Aiayu Man i Aiayus egne butikker samt online fra den 19. november 2018. Priser starter ved 395 kroner for t-shirts i økologisk bomuld, og lander på 2795 kroner for en pullover i 100% cashmere.

Tag et nærmere kig på Aiayu Man i galleriet herunder: 

Aiayu Man

Relaterede artikler