Jubilæum Her er jubilæums t-shirten fra Victoria Beckham, du må have fingrene i

Foto: MEGA.

Victoria Beckham har som bekendt haft mange forskellige looks igennem tiden, og for 10 år siden, i 2008, sportede den dengang 34-årige kvinde en kort page, som hun ofte parrede med skintætte Hervé Legér kjoler og tårnhøje hæle. Det var tilsyneladende et look, der tiltalte designeren Marc Jacobs. Han valgte nemlig at bruge Beckham som model i sin 2008-kampagne.

Juergen Teller fotograferede britens ben stikke ud af en kæmpestor Marc Jacobs pose.

Foto: Juergen Teller.

Victoria Beckham for Marc Jacobs i 2008.

I anledningen af 10-års jubilæet har Victoria Beckham og Juergen Teller genbesøgt Marc Jacobs-kampagnen – denne gang er den nu 44-årige mor til fire hoppet i en pose med eget navn. Billedet pryder nu t-shirts, der vil blive solgt eksklusivt hos victoriabeckham.com og i flagshipbutikken på Dover Street i London efter S/S 2019-showet den 16. september 2018.

Foto: Victoria Beckham.

10-års jubilæums-t-shirten. 

Victoria Beckham vil endda selv være at finde bagved disken på 36 Dover Street fra klokken 16.00 den 16. september 2018. Lige efter showet, som afholdes hos naboen Galerie Thaddaeus Ropac, vil alle gæsterne nemlig blive inviteret til at 'shoppe showet'. 

Læs også: Shoppegalleri 10 skønne skjortebluser.

Vores helt egen Style Director Mie Juel er dog tyvstartet. Hun parrer den humoristiske t-shirt med klassiske jeans:

Foto: Instagram @mie_juel

Det er ikke første gang, Victoria Beckham lancerer humoristiske t-shirts med print. Tidligere har briten båret t-shirts med statements som ”Fashion stole my Smile” og ”It’s a Dark but Happy place”. Vi glæder os til at gøre ELLEs egen Mie Juel kunsten efter og sporte jubilæums-t-shirten. 

 

Relaterede artikler