Her er H&M 's nye bæredygtige denim-kollektion

Den nye H&M, Denim Re-born, med mere bæredygtige denimstyles er netop landet i butikker verden over samt på hm.com.
 
Kollektionen er produceret af genbrugt bomuld fra tekstiler, der er indsamlet via Garment Collecting-initiativet i H&M’s butikker. Disse styles til mænd, kvinder og børn, er det seneste skridt mod H&M’s vision om at skabe et lukket kredsløb for tekstilfibre. 
 
Denim Re-born kollektionen, der er lavet af genbrugt og økologisk bomuld, inkluderer på kvindesiden tre par jeans, en denim jakke, flared dungarees og et denim jumpsuit. Til mændene er der en denimjakke med lynlås, to par jeans med smalle ben og slid-detaljer samt et par joggers i coated denim. Til børnene findes en hættetrøje med lynlås og søde ører på hætten, et par stretch-jeans med pailetter på knæene, en denimskjorte og slidte jeans.
 
Kollektionen er et vigtigt skridt mod H&M’s vision om at skabe et lukket kredsløb for tekstiler, hvor brugt tøj kan genanvendes til produktionen af nye varer. Formålet med at skabe et lukket kredsløb er at reducere mængden af tekstiler, der ender som affald og dermed reducere modeindustriens påvirkning af miljøet samt at mindske forbruget af naturlige ressourcer.
 
Pssst... Som en del af H&M’s Garment Collecting-initiativ har man siden 2013 kunnet aflevere brugt tøj fra alle brands og i hvilken som helst stand i H&M’s butikker. Husk at man ved hver indleveret pose får 15% rabat på sit næste H&M køb. 
 
De tre danske bloggere Trine Kjær fra trineswardrobe.com, Emily Salomon fra emilydsalomon.dk og ELLEs digitalredaktør, Laura Lawaetz, fra stylejunkie.dk har hver især givet deres bud på stylingen af den nye denimkollektion.
 
Se billederne i galleriet og shop kollektionen på hm.com
 

H&M Denim Re-Born

 

Relaterede artikler