International taskedag Her er ELLE-redaktionens drømmetasker

Foto: Ritzau/Scanpix

Den 10. oktober markerer hvert år den internationale taskedag, og kvinder verden over får mulighed for at fejre det item, vi alle elsker så højt.

For en taske er jo ikke bare en taske.

Den er derimod et vigtigt element i ethvert outfit. Den kan dresse op, den kan dresse ned, og den kan symbolisere alt fra anarki til magt. Den kan være nøgleelementet i hele looket, eller den kan understøtte det.

Vi ELLEsker tasker, og vi når vores venner siger, at vi har for mange, rynker vi på næsen og scroller videre efter næste investering.

Læs også: Video Kom med indenfor i Kylie Jenners million-dollar-taskerum

For det kan en taske nemlig også være. Se for eksempel bare hvor meget Chanels klassiske 2.55 'Flap Bag' er steget i pris.

Taske kan definere tidsperioder på en anden måde, end tøj gør. I øjeblikket er det for eksempel 90'ernes Fendi 'Baguette Bag' og Diors 'Saddle Bag', der gør comeback, mens klassikere som Chanels 'Flap Bag' og Hermés 'Birkin' aldrig rigtig forlader modebilledet.

I galleriet herunder har vi samlet redaktionens drømmetasker, som byder på alt fra klassikere fra Celine til moderne versioner fra Rokh. Scroll løs og lad dig inspirere – og hvem ved, måske kan du skrive en ny taske på ønskelisten?

ELLE-redaktionens drømmetaske 2018

Relaterede artikler