Her er det første sneak peek på Victoria’s Secret x Balmain kollektionen

Foto: All Over Press

På trods af nyheden om at Gigi Hadid ikke kommer til at trække i englevingerne til Victoria’s Secret-showet (gisp!) den 28. november i Shanghai, er der stadig masser af magi i sigte, når The Angel Squat indtager podiet til verdens mest prestigefulde lingerishow.

Og ét af højdepunkterne er uden tvivl samarbejdet mellem Balmain og Victoria’s Secret!  

Victoria’s Secrets ”uskyldige” engle (ahem…) trækker nemlig i en fierce Balmain-uniform under det kommende Victoria’s Secret show i Shanghai – og det co-lab er næsten så skræddersyet, at det kan gå under betegnelsen ’a match made in heaven’. Victoria’s Secret’s engle er nemlig også en trofast del af Balmain-designeren Olivier Rousteings entourage, der i daglig tale går under navnet Balmain Army. Med andre ord glæder vi os til at se de nyslåede Balmain Angels som Jasmine Tookes, Sara Sampaio, Joan Smalls og Alessandra Ambrosio iført Rousteings første undertøjskollektion tilsat englevinger.

Læs også: Lais Riberio skal bære den smukke ’Fantasy Bra’ til Victoria's Secret Fashion Show 2017

En af Victoria’s Secret’s ’ærkeengle’, Jasmine Tookes har allerede løftet lidt på sine Balmain-vinger, som hun skal bære, når der er showtime i Shanghai.  

 

Et opslag delt af Jasmine Tookes (@jastookes) den

13. Nov 2017 kl. 9:02 PST

Victoria’s Secret holder vanen tro heller ikke deres materiale tæt på kroppen, og i denne video viser de sammen med Olivier Rousteing det allerførste sneak peek på Victoria’s Secret x Balmain kollektionen, som Rousteing selv kalder “magisk!”.

Balmain er ikke fremmed for samarbejder (vi nævner I flæng H&M, L’Oréal m.fl.), men det er første gang Victoria’s Secret indgår et samarbejde med et andet brand om en capsule kollektion. Kollektionen i samarbejde med Balmain vil indeholde looks, der både holder til det spektakulære runway show, men også fungerer i den virkelige verden, så som klassiske blonde-sager og silhuetter, der fremhæver kvindekroppen.

Kollektionen er til salg fra 29. november både på victoriassecret.com og på balmain.com

Victoria’s Secret show afholdes i Shanghai den 20. november og kan ses den 28. november på den amerikanske TV-station CBS – og forhåbentligt når streaming mulighederne også hele vejen til Danmark. Indtil da kan du 'swipe' dig gennem galleriet og se hvordan Victoria's Secret showet har udviklet sig gennem tiden.

Sådan har Victoria's Secrets modeshows ændret sig over de sidste 10 år

 

Relaterede artikler