It-item Her er den grønne sommerkjole, du ser overalt i dit instafeed

Foto: @emilisindlev

Når samtlige it-girls og influencere poserer i den samme sommerkjole på Instagram, ved vi, at de har fat i den lange ende – og så er der kun én ting at gøre:

Nemlig at få fingrene i kjolen, som er overalt på dit feed, og joine klubben. 

Det er selvfølgelig den chikke, grønne strikkjole med cut-out-detaljer i ryggen fra det engelske brand House of Sunny, der de seneste par dage har fanget vores opmærksomhed.

Kjolen med navnet ’Hockney’ er en del af brandets SS20-kollektion og er inspireret af den britiske kunstner David Hockney, der er bedst kendt for sine malerier af geometriske og farverige motiver af pools og landskaber.

Læs også: Her får du den hvide cut-out-strik, der dominerer Instagram.

Ligesom brandets andre styles, produceres kjolen kun i små drops, og derfor er denne drøm af en sommerkjole selvfølgelig allerede udsolgt – men frygt ej!

Kjolen er på grund af dens popularitet og store efterspørgsel nemlig i pre-order. Det vil sige, at du kan lægge en bestilling nu, og inden længe kan få fingrene i den unikke kjole, som influencers som Emili Sindlev, Ella Karberg, Anne Johannsen og Vivian Hoorn alle har kastet deres kærlighed på.

Vil du gøre dem kunsten efter, skal du ikke vente for længe.

Kjolen, der står til 800 kroner, er nemlig allerede efterspurgt i øst og vest – men du kan lave en pre-order på kjolen og se og resten af House of Sunny SS20-kollektionen HER.

 

Relaterede artikler