Spottet Her er de nye trendy slippers, som vil erstatte Birkenstock denne sommer

Foto: @yeezymafia

Birkenstock watch out, for der er en ny slipper in town!

Den nyeste slipper-trend minder mest af alt om et mix mellem Crocs og Birkenstock, og kendisserne elsker den!

Der er ofte meget blandede meninger, når det kommer til de lidt mere chunky, og i nogles mening halvgrimme, klipklapper, og denne nye slipper er uden tvivl også en, som kommer til at dele vandene.

Der er nemlig tale om de nye platform pool slippers, som selvfølgelig kan bruges ved poolen, men altså også er lige så smarte med en sød sommerkjole eller et par sporty leggings til.

Læs også: Gør din hund til den chikkeste i parken med Pradas nye hundelinje

Kendall Jenner er vilde med sine skovgrønne Yeezy-slippers, mens Hailey Bieber er mere til sit par fra The Attico med lædersål og pink satin.

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Læs også: 10 flade og cool sandaler til de varme forårsdage

De nye slippers er ligesom sine konkurrenter, Crocs og Birkenstock, yderst behagelige med sin tykke, gummiagtige platformsål, og det er helt sikkert et par slippers, som vi drømmer om at leve i hele sommeren!

Priserne på både Yeezy og The Atticos platform pool slippers kan måske føles som en tand for meget at skulle give for et par slippers, du ikke ved, om du skal hade eller elske – men heldigvis er der også billigere alternativer!

I galleriet herunder kan du se nogle af vores budgetvenlige favoritter fra Amazon – især de lyserøde ville være fine med et par solbrune stænger, manicurebelagte tæer og et blødt bomuldssæt i enten pastel eller creme.

Platform pool slippers

Læs også: Rihanna gennemgår endnu en vild hårtransformation

Relaterede artikler