Her er de nominerede til DANSK Design Talent - Magasin Prisen 2015

Foto: DANSK Magazine

Den prestigefyldte designkonkurrence DANSK Design Talent - Magasin Prisen, der er skabt af DANSK Magazine og Magazine, løber for tredje år i træk af stablen netop nu, og de fire designtalenter er fundet. 

Konkurrencen, der første gang blev afholdt i 2013, har til formål at promovere morgendagens store designere, og vinderen, der findes den 22. oktober, 2015, løber af med den flotte præmie på 500.000 kr. og ikke mindst et modeshow under Københavns modeuge til januar. 

Læs også: Cheap'n'chic: Sommerchic i farver

De fire udvalgte designtalenter er Maikel Tawadros, Nicholas Nybro, Tatiana Andersen Camre og Tonsure. De er blevet udvalgt af et panel af særligt udvalgte branchefolk og medier. 

Talenterne har hver fået tildelt en mentor i form af en veletableret designer eller kreativ direktør samt en dansk sangartist, som fungerer som designtalenternes muse og ambassadør. Designtalenterne skal hver lave fem outfits til deres artist, og disse outfits vil blive promoveret af artisterne ved koncerter og arrangementer og ikke mindst i en en særlig fotoserie skabt af talenterne selv.

Læs også: No. 5 - Chokolade eller Chanel?

Her kan du se, hvem de fire designtalenter har fået som mentor og artist:

Talent: Maikel Tawadros / Mentor: Peter Ingwersen / Artist: Navneløs

Talent: Nicholas Nybro / Mentor: Bitte Kai Rand / Artist: Saint Cava

Talent: Tatiana Andersen Camre / Mentor: Julie Fagerholt / Artist: Anya som artist

Talent: Tonsure / Mentor: Soulland / Artist: Scarlet Pleasure 

Læs også: Johnny Coca er ny kreativ direktør hos Mulberry

De fire minikollektioner, som designtalenterne skal lave, bliver præsenteret ved et stort event torsdag den 22, og som krøllen på halen findes vinderen af DANSK Design Talent - Magasin Prisen 2015 sidst på aftenen.

Her i galleriet kan du se de fire designtalenter, der er nomineret til DANSK Design Talent - Magasin Prisen 2015 samt deres mentorer og artister, som skal hjælpe dem på vej i konkurrencen. 

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Her er de 4 nominerede til DANSK Design Talent - Magasin Prisen 2015

Relaterede artikler