Top brands Her er de mest googlede danske mærker i 2019

Foto: Imaxtree

Der er mange cool danske mærker. Der er dem, du bare kender perifært. Dem du kender godt og kan lide. Dem du kigger hos engang imellem, og dem du søger på og køber fra igen og igen.

Men hvilke brands får kollektivt vores hjerter til at svulme op og ligeledes vores bankkonti til at skrumpe?

Det har en ny analyse undersøgt, og ved hjælp af data indsamlet fra Google, har analyseinstituttet ShopALike således identificeret en topliste over de mest populære danske brands, som de danske forbrugere har søgt på i 2019.

Læs også: 10 garderobeklassikere, der aldrig går af mode.

Ikke overraskende finder vi selvfølgelig københavnerbrandet Ganni på listen, som ikke bare har taget sit hjemland med storm, men som også er en favorit internationalt. Besteller-koncernen, der er lokaliseret i Brande, er også velrepræsenteret på listen, for både Vila, Only og Vero Moda er blandt de brands, som vi danskere søgte allermest på i 2019.

ShopALike har også undersøgt, hvilke udenlandske brands, der interesserede os danskere mest i 2019, og her finder vi både high end-brands som Gucci og Balenciaga og high street-ditto som Mango og H&M. 

ELLE har trawlet hele listen over de mest søgte danske brands igennem og udplukket vores favoritter, og i galleriet herunder deler vi vores yndlings samt antallet af månedlige søgninger pr brand:

Her er de mest googlede danske mærker i 2019

Relaterede artikler