Top 10 Her er de 10 mest hypede mode-styles lige nu

Foto: Rex Features

Vi kan ikke komme uden om det. 2019 er for alvor ved at være slut, og det betyder, at vi begynder at samle til bunke over de ting, der har gjort sig særligt bemærkede i årets løb.

... Og vi kan selvfølgelig ikke undgå at se på, hvilke items, der har været uundgåelige i Instagram feeds og (som konsekvens heraf) har måtte melde udsolgt på alverdens webshops.

Ikke overraskende ligger Bottega Venetas overdimensionerede paddede sandaler øverst på hitlisten (... og på vores ønskeliste!) tæt efterfulgt af Jacquemus-tasken, der måde er minimal i dimension og i anvendelighed, men ikke desto mindre drøn-chic! Så meget har vi jo alligevel ikke brug for at slæbe rundt på alle vores bizare egendele, vel? 

Der er nu alligevel et par af tingene på listen, vi ikke havde regnet med at se - og så savner vi de smukke 'barely there' stopsandaler fra The Row... 

Se hvilke 10 items, der har været mest populære i 2019 i galleriet nedenfor. 

Her er de 10 mest hypede mode-styles lige nu

... og nu vi er ved hitlisterne, er det da også værd at liste de brands, der lige nu anses som værende mest indflydelsesrige i modeindustrien. Off-White stjæler førstepladsen foran store spillere som Balenciaga, Saint Laurent og Gucci. Mon det kunne have noget at gøre med at street-brandet netop har stået bag en vis Ms. Biebers brudekjole? 

Se hele listen her: 

1. Off-White

2. Balenciaga

3. Gucci

4. Versace

5. Prada

6. Valentino

7. Fendi

8. Burberry

9. Saint Laurent

10. Vetements

11. Stone Island

12. Nike

13. Givenchy

14. Moncler

15. Dolce & Gabbana

16. Bottega Veneta

17. Alexander McQueen

18. Moschino

19. Balmain

20. Loewe

Kilde: Lyst.com

Relaterede artikler