Her er Acne Studios' nye solbrillekollektion

Foto: Pressefoto

Nu er det endelig ved at være solbrille-sæson igen og i den forbindelse, har Acne Studios netop lanceret deres nye eyewear 2016 kollektion. En kollektion, som består af både helt nye styles, samt opdaterede designs af gamle og originale styles. 

De to helt nye styles har fået navnene, Indy og Charge, og er, i deres designs, baseret på den klassiske teardrop-formede linse.

Derudover indeholder eyewear 2016 kollektionen også opdaterede, gamle styles, såsom de solbriller ved navn, Frame og Library, der er to af Acnes originale solbriller, som har fået en ny metalfarvet og firkantet form i hjørnerne af stellet.

Der er skruet fuldt op for farveblusset med styles i blandt andet pink, orange og grøn, mens kollektionen også stadig indeholder simple, klassiske nuancer af sort og grå. 

Læs også: Stine Goya holder lagersalg!

Acne Studios' nye solbrillekollektion er allerede tilgængelig i butikkerne, så det er bare med at skynde sig, hvis man vil være sikker på at kunne få fingrene i sin favorit style. 

Psst... Vi har samlet alle solbrillerne fra Acnes Studios' nye kollektion til dig i galleriet. Så tag et kig, og find din favorit. 

Klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

Her er den nye solbrillekollektion fra Acne Studios

Relaterede artikler