Samarbejde Her det første smugkig på H&M x Moschino samarbejdet

Foto: Steven Meisel

November måned er blevet lig med H&Ms årlige samarbejde, og fashionistaer verden over river år efter år de eksklusive items fra årets samarbejde ned af hylderne.

I år er ingen undtagelse, og den 8. november 2018 bliver H&M-hylderne atter fyldt op med eftertragtede varer - denne gang med Moschino i nakken, og hvis Moschino-samarbejdet bliver lige så hypet som traditionen foreskriver, så vil hylderne også allerede syne tomme samme novemberaften.

Nu har den svenske tøjgigant så lækket de første kampagnebilleder fra det ventede samarbejde, og de lover godt... 

Foto: Steven Meisel

H&M teaser for en kollektion, der bliver holdt i en sort, guld og skinnene farvepalet, og nu ved vi altså, hvad vi skal danse rundt i til årets julefrokoster.

Læs også: H&M afslører deres næste designsamarbejde med Gigi Hadid i front.

H&M skriver ”Vi sagde jo, at der ville være en masse mønstre, guld og sparkle i den her kollektion, gjorde vi ikke?” på sin Instagram-profil, mens de deler kampagnebilledet af modeller svøbt i, hvad der ligner flydende guld og sølv.

Kampagnen er skudt af Steven Meisel, mens den er stylet af den legendariske Carlyne Cerf de Dudzeele.

Med et model-line-up bestående af Gigi Hadid, Vittoria Ceretti, Rianne Von Rompey, Stella Maxwell, Soo Joo Park, Imaan Hammam, Yasmin Winjaldum, Oumie, Valentina Sampaio og Leyna Bloom, kan det vist heller ikke gå helt galt.

Vi sidder i hvert fald klistret til skærmen og venter spændt på endnu flere detaljer om årets samarbejde.

Relaterede artikler