Harry Styles er nyt ansigt for Gucci

Foto: All Over Press

Det virker til, at Harry Styles har succes med alt, hvad han kaster sig over. Først som sanger i X-Factor bandet One Direction og siden med sit debutalbum, Harry Styles, som for alvor slog ham fast som en talentfuld sanger, vi med sikkerhed bliver beriget med flere album af i fremtiden.

Filmen Dunkirk, der gav Harry Styles sin filmdebut, vandt en Oscar for bedste lydredigering, og selvom vi næppe tror, den 24-årige Harry Styles havde meget at gøre med filmens lyd, så understreger det altså, at dem, som vælger at arbejde med den eftertragtede mand, bare aldrig går helt galt i byen.

Ja, alt hvad Harry Styles rører ved bliver til guld – og senest er det Gucci, der har måtte konstatere netop det.

Lige siden han blev spottet på et shoot ved en traditionel, britisk ’fish and chips shop’ i den engelske by St. Albans, har rygterne om et samarbejde mellem det ikoniske modehus og Harry svirret.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Kort tid efter kunne Vogue altså bekræfte rygterne, og at Harry er det nye ansigt for en ny kampagne, der ikke er blevet offentliggjort endnu. Gucci har dog sørget for at holde vores opmærksomhed i skak, med tre små teasere på Instagram:

 

Et opslag delt af Gucci (@gucci) den

4. Mar, 2018 kl. 3.04 PST

 

Et opslag delt af Gucci (@gucci) den

4. Mar, 2018 kl. 1.38 PST

 

Et opslag delt af Gucci (@gucci) den

4. Mar, 2018 kl. 11.57 PST

Og selvom Guccis nye kampagne som sagt ikke er tilgængelig endnu, så vokser forventningerne dag for dag. Men hvad kan vi mon forvente af den nye kampagne? Vi tænker jakkesæt i vilde prints og smukke kampagnebilleder, som får et pigehjerte eller to til at sukke efter mere.

Hvis du heller ikke kan få nok af Harry Styles, så kan du swipe dig gennem memory lane i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet alle Harrys tidligere erobringer helt tilbage fra 2007...

Her er Harry Styles samlede datinghistorie

Relaterede artikler