Virtual Reality Gucci sælger (virtuelle) sneakers for 75 kr.

Foto: Imaxtree

Måske du længe har drømt om at tage et mirror-selfie iført et par cool Gucci-sneakers, men pengepungen ikke har været til det? Nu kan dine drømme gå i opfyldelse for kun 75 kr.!

Highend-brandet, Gucci, er nemlig gået sammen med fashion-tech virksomheden, Wanna Kicks, og har udviklet et par digitale sneakers, som du kan købe for 75 kr. på Guccis egen app og for 55 kr. på Wanna Kicks app.

Læs også: Populær dansk vintagebutik løfter sløret for ny webshop

Skoene er designet af Guccis Creative Director, Alessandro Michele, og er et eksklusivt samarbejde med Wanna Kicks. Modellen hedder meget passende Virtual 25, og er en yderst farverig model med masser af finurlige og sporty detaljer.

Læs også: Selena Gomez er spottet i genkendeligt dansk design

Wanna Kicks co-founder og CEO, Sergey Arkhangelskiy, føler sig sikker i det digitale modemarked, og ønsker i fremtiden at kunne udvikle den virtuelle try on-verden til også at indebære tøj som for eksempel en kjole eller et par jeans. Sergey fortæller yderligere:

”Vores mål som virksomhed er faktisk at udrydde almindelige produktbilleder, og i stedet erstatte dem med noget, som er langt mere engagerende og tættere på offline shopping.”

Læs også: Ganni lancerer bæredygtig Kiosk-kollektion

Skal du mon prøve Guccis nye, virtuelle sneakers? Vi har i galleriet herunder samlet Guccis seneste kollektion med North Face, som du, ifølge Sergey, roligt kan drømme dig til en dag også at kunne prøve på hjemmefra – helt uden at skulle tømme kontoen.

The North Face x Gucci

Læs også: Arket lancerer bæredygtig patchwork-kollektion

Relaterede artikler