Gucci har premiere på en drømmende ny kortfilm under Milan Fashion Week

Gucci har premiere på en drømmende ny kortfilm under Milan Fashion Week

Under modeugen i Milano, der afholdes fra 22. - 26. februar 2017, er der urpremiere på en dugfrisk og yderst velinstrueret kortfilm fra Gucci, der sætter stemningen for modehusets SS17 eyewear kollektion.

Kortfilmen, der er instrueret af Petra Collins viser et kitschet hjem, hvor to børn betragter deres sovende bedstemor. De finder et gammelt VHS-bånd som de sætter til afspilning på et gammelt fjernsynsapparat. Filmen åbner en ny verden for de to små ynglinge, der naturligvis er klædt i pragteksemplarer fra Guccis SS17 kollektion i ministørrelse fra top til tå, og de hyldes helt ind i et univers, hvor deres gamle, sovende bedstemor genopstår i en ung udgave af sig selv. Bedstemoderen viser sig nemlig at være en rigtig rock-mama fra de ultra-glam og over-the-top 1980'ere har givet den gas på elguitaren med alt, hvad der dertil hører af skulderpuder, pailletter og store diva-solbriller i plexiglas med similisten og logoer. 

Solbrillerne sidder stadig på næsen af den sovende (og også Gucci-klædte) bedstemor, og de to børn ser deres snit til at gøre hende kunsten efter og selv udleve deres indre glam-rock talenter. Så snart de får de magiske solbriller fra Guccis SS17 eyewear kollektion på næsten, er der ingen grænser for hvor deres fantasi tager dem hen, og man følger dem på deres legende opdagelsesfærd gennem nostalgiske landskaber, hvor de møder andre børn - selvfølgelig alle iført Gucci SS17.

Både ready-to-wear kollektionen og den fascinerende og meget udtryksfulde solbrille-kollektion, der er historiens omdrejningspunkt er som skabt til de retro-inspirerede og nostalgiske omgivelser filmen er skudt i. Kollektionen rummer nemlig samme element af retro-klingende charme og surrealisme, som filmens miljøer og de karakterfulde og eccentriske hovedpersoner. 

Et key-item, man ikke kan undgå at lægge mærke til i filmen er de vilde "Hollywood Forever” solbriller, der havde deres debut under Guccis SS17 show i efteråret 2016. Solbrillerne er et statement piece uden sammenligning med et pink og krystalbesatte stel. Hello Spring! 

Solbrille-kollektionen og Petra Collins fantasifulde fortolkning af universet forenes til perfektion i kortfilmen, der emmer af magi, muligheder og minder. 

Se filmem her og følg med på #GucciDreamscape

 

 

Relaterede artikler