Gucci Grip Gucci har lanceret et nyt ur, og vi elsker hvordan disse chikke damer styler det

Foto: Gucci

Vi ELLE-sker når traditionelle modehuse træder ud af deres comfort-zone og lancerer noget, der skiller sig ud fra deres normale design.

Misforstå os ikke – for klassikere går man selvfølgelig aldrig galt i byen med - og når nogen siger Chanel, tænker vi straks quilt og pepitatern, ligesom Louis Vuitton leder vores tanker hen på smørblødt brunt monogram-printet læder.

Men alligevel kan det noget, når nogen tør tage et skridt i en uforudsigelig retning, og det må man i den grad sige, Gucci har gjort med lanceringen af den nye kønsneutrale urlinje, Gucci Grip.

Kollektionen indeholder fire nye ure, der alle består af en utraditionel firkantet urskive med tre små vinduer, hvori du kan aflæse timer, minutter og dato.

Masser af seje damer har allerede kastet deres kærlighed på det massive ur, der er inspireret af skateboard-verdenen – og i kombinationen med en chik og feminin styling elsker vi det:

Du kan selv være med til at bestemme, hvordan dit Gucci Grip-ur skal se ud, for remmen kan nemlig udskiftes efter dit ønske.

Ligemeget om du er til en rem i stål eller guld - som matcher den fængende urskive - eller en blød læderem i fx grøn eller bordeaux, er der en mulighed til dig. 

Læs også: Har du set hvordan, Hermés går all in på komik på deres Instagram?

Uret kan erhverves fra 9.700 kroner og op - og du finder al information på uret, priserne og remme her - lige i tid til juleønskelisten.

 

Relaterede artikler