Kinesisk nytår Gucci dedikerer capsule kollektion til grisens år

Foto: Frank Lebon/Gucci

Det kinesiske nytår begynder den 5. februar 2019, og her træder vi ind i grisens år. Det skal ikke gå ubemærket hen, mener Gucci, og derfor har det italienske modehus netop lanceret en capsule kollektion, dedikeret til lige netop grisen.

Kollektionen, der både består af tøj til mænd og kvinder samt lædervarer og accessories, indeholder i alt 35 styles, der hver især er dekoreret med grise. Nogle prydes af Guccis egen nydesignede, dansende gris, mens andre items er dekoreret med Walt Disneys grise.

Disneys cartoon-grise så første gang dagens lys i 1933, da filmen, De Tre Små Grise, udkom, og nu har de altså fået fornemt selskab i Guccis capsule kollektion.

Foto: Frank Lebon/Gucci

Lanceringen af kollektionen ledsages desuden af en række kampagnebilleder skudt af fotograf, Frank Lebon. Kampagnen er skudt i New York, hvor kampagnemodellerne lever luksuriøse liv i samspil med deres kælegrise. Billederne er afslappede og bekymringsløse, hvilket, ifølge Gucci, skal symbolisere det naturlige bånd mellem mennesker og dyr.

Foto: Frank Lebon/Gucci

Men luksusmodehuset stopper ikke ved hverken kampagnebilleder ledsaget af kælegrise - eller ved en hel kollektion dekoreret med dem. Interaktivt materiale er nemlig også blev udarbejdet, og således kan du nu, via Guccis app, bringe Gucci-grisen til live og opleve den danse i dine omgivelser. Denne herlighed kan naturligvis optages og deles med dine venner.

Læs også: Så store er konsekvenserne for Dolce & Gabbana efter Kina-krise.

Kollektionen, der består af alt fra t-shirts og sweatshirts til pyjamas og håndtasker, er allerede nu tilgængelig på Gucci.com. Alle køb vil akkompagneres med en special kinesisk nytårsindpakning, og udvalgte Gucci-butikker i Asien vil tilmed udsmykkes i tone med den særlige kollektion.

I galleriet herunder har vi samlet hele Guccis kinesiske nytårskollektion - så scroll løs og se alle de grisedekorerede styles:

Gucci dedikerer kollektion til grisens år

Relaterede artikler