The Goya Club: Nu kan du blive en del af Stine Goyas fortryllende univers

The Goya Club: Nu kan du blive en del af Stine Goyas fortryllende univers
Foto: PR
Fra smukke prints og prikker til guld og sarte farver kombineret med de fineste, eventyrlige designs – du kender uden tvivl allerede hendes design-DNA, den talentfulde Stine Goya, som nu åbner dørene til en helt særlig kundeklub, hvor du kan være med.
 
Navnet er The Goya Club, som inviterer dig indenfor i Goya-universets smukke butikker, og som medlem får du adgang til særlige tilbud samt invitationer til private arrangementer.
 
 
Og hvem kunne ikke tænke sig, at få eksklusiv adgang til et helt univers skabt af en af de største danske designtalenter i nyere tid?
 
Læs også: Kom til ELLE&Dig i København og Aarhus - køb billet nu!
 
Stine Goya er selvsagt en kunstner, der med sit eventyrlige touch altid formår at skabe dét, vi falder for. Og hun har da også gjort sig ekstra bemærket i år, hvor hun vandt prisen for Årets Brand 2017 til ELLE Style Awards.
 
Desuden leverede hun et mindeværdigt show under Copenhagen Fashion Week i august 2017 i forbindelse med sit 10-års jubilæum, hvor modellerne iført sarte farver og prints med dråbeformerede spejle valsede ned ad catwalken, og førte de inviterede showgæster gennem installationer, der manifesterede Goyas 10 år i den danske modebranche. Et fortryllende show som sendte referencer tilbage til tidligere shows, og som absolut er blandt de allersmukkeste shows Stine Goya nogensinde har leveret.
 
Og nu åbner modemagikeren altså op for endnu et fortryllende univers i forbindelse med lanceringen af The Goya Club, som afholdes første gang tirsdag den 24. oktober fra kl. 17.00 - 19.00 i alle Stine Goyas tre butikker.
 
Aftenen vil byde på lækre vibes, snacks, drinks og så får man 20% på hele butikken, hvis man melder sig ind i The Goya Club.
 
 
Foto: PR
 
Og med al den hype der har været omkring Stine Goya den seneste tid, er det kun ekstra attraktivt at komme på Goyas VIP-liste og stå først i køen til arrangementer og attraktiv shopping! 
 
Psst...! I galleriet nedenfor får du et lille sneak-peak på de mange fine styles, som du kan shoppe på lanceringsaftenen - en oplagt mulighed for at få fingre i en ny vinterjakke, eller måske en smuk kjole til sæsonens kommende fester!
 

The GOYA Club: Nu kan du blive en del af Stine Goya universet

 

Relaterede artikler