Givenchy skyder Pre-Fall 2017 kampagne med dansk model i København

Foto: PR

Det franske modehus Givenchy, der er kendt for sit klassiske, rå og arkitektoniske design, kan i år fejre 65-års jubilæum. 2017 er derfor et særligt år for det franske modehus, hvorfor vi er mere end stolte over at se kreativ direktør Riccardo Tisci bruge København som location for sin ”Pre-Fall 17”- kollektion.

Riccardo Tisci har valgt at bruge tre forskellige locations i København til at fremvise den nye kollektion: Vega koncertsal, Hotel Astoria bag hovedbanegården samt en tur mere nordpå til Skovshoved, hvor den særlige tankstation designet af Arne Jacobsens bliver brugt. Givenchy beskriver selv de 3 forskellige locations som "ikoniske for København".

Læs også: Miss brow-queen uden øjenbryn til Givenchy's SS15-show!

Det er ikke længe siden, at den danske model Frederikke Sofie kunne skrive kampagnemodel for Céline på sit CV – og nu kan hun også tilføje kampagneansigt for Givenchy ”Pre-Fall 17” kampagne (sejt!). Derudover har Tisci hevet den norske model Iselin Steiro og svenske Elsa Hosk ned til København.

Se også: Danske Frederikke Sofie er Célines nye kampagnemodel 

De københavnske gader beskrives af Givenchy som det perfekte "backdrop" for en kollektion, der spænder bredt med alt fra romantiske og feminine aftenkjoler med flæser til skræddersyede og mere maskuline designs. I kollektionen er der skruet op for kontrasterne, hvor vi både ser læder, denim, pels og metalliske detaljer og en bred farvepalet fra gul, grøn og blå til rød og lyserød.

Riccardo Tisci har i udviklingen af kollektionen arbejdet med tre forskellige dele af "Givenchy-gaderoben" med inspiration fra den skandinaviske natur og beskriver kampagnen som værende: "Tidløs naturinspireret designs i futuriske, arkitektoniske omgivelser". 

Se med i galleriet hvor vi har samlet de smukke kampagnebilleder med blandt andre Frederikke Sofie i front. 

Givenchy skyder kampagne i de københavnske gader

 

Relaterede artikler