Giv foråret et tvist af Girl-Power med nye sneakers fra Billi Bi x Boost

Foto: Produktfoto

Vi ELLEsker sneakers! Og derfor er det slet ikke ubelejligt, at danske Billi Bi har teamet op med Boozt.com i nyt sneakers-samarbejde. Det eksklusive samarbejde har resulteret i tre forårsfriske modeller - lige til at gå sommeren i møde med!

Sneakers-trenden er stadig ikke til at komme udenom, og selvom vores garderober allerede bugner med tidligere sæsoners sneakers-must haves, så finder vi på en eller anden måde stadig plads til et par ekstra i garderoben. Sneakers kan styles på et utal af måde, og er specielt gode, hvis man er på farten en hel dag. Samtidigt kan de dresse en fin kjole ned for et mere afslappet udtryk eller de kan kombineres med dine favorit-jeans. 

Til foråret er lyse sneakers det ideele match til sæsonens blidere farveskala, og de nye sneakers fra Til foråret er lyse sneakers det ideele match til sæsonens blidere farveskala, og de nye sneakers fra Billi Bi x Boozt er som skabt hertil. Samtidig giver ’GRLPWR’-statementet på skoenes hælkap et ekstra funky tvist, der vil give forårets femine kjoler en klædelig street-kant.

Billi Bi x Boozt ’Girl Power’-kollektionen består af tre sneaker styles og lanceres i tre farver: Rosa, grå/silver og hvid.
 
Kollektionen er netop landet på Boozt.com, hvor kollektionen forhandles eksklusivt. Priser fra 1099 kr. - Shop kollektionen her.
 

Se med i galleriet og få en smagsprøve på de forårsfriske sneaks. 

Billi Bi har netop løftet sløret for nyt sneakers-samarbejde med Boozt.com

De viste produkter i galleriet kan indeholde reklame i form af affiliate links.

Relaterede artikler