Grease Gigi Hadid ligner Sandy fra Grease på en prik i dette outfit!

Foto: MEGA

Den amerikanske topmodel, Gigi Hadid, har travlt for tiden. Kalenderen er booket op med de internationale modeuger, og vi har da også allerede set Gigi på catwalken i New York og London for navne som Marc Jacobs, Michael Kors og Burberry.

Men udover de outfits, som Gigi spankulerer ned af catwalken i, er der også tid til at sporte et par ”civile” looks, når arbejdet er gjort.

Under New York Fashion Week deltog Gigi således i Maybelines fest i anledningen af modeugen, og her havde den ældste Hadid-søster i den grad gjort sig umage med sit outfit

Psst! Gigis mor, Yolanda Hadid er også tidligere topmodel, så mon ikke også hun hjælper sin datter med outfit-inspiration?

Læs også: 30 ikoniske filmlooks, vi aldrig glemmer.

Gigi, der i virkeligheden er døbt Jelena Noura Hadid, mødte nemlig op i et helt orange look bestående af en tætsiddende Ralph Lauren-polo og en ankellang nederdel i samme farve.

Er det bare os, eller har Gigi fundet sin inspiration fra filmen Grease og hovedpersonen Sandys meget lignende look?

Sandy er en ægte 50'er-pige, og derfor er hendes looks selvfølgelig lady-like, og her ser vi for eksempel, hvordan hun fremhævede sin petite talje. 

Foto: Grease

At Gigi finder inspiration i kultfilmen, forstår vi godt. Der er endeløs inspiration at hente hos Sandy, Rizzo, Patty Simcox, Jan, Frenchy, Marty og faktisk også The T-Birds.

Vi spejder stadig mod Grease, når vi mangler outfit-inspiration, for hvilken film er for eksempel bedre til at preppe dig til et look á la midi-kjolen og en cardigan?

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

I galleriet herunder har vi samlet 17 looks fra filmen, som vi stadig låner hele 40 år efter filmens premiere.

Scroll løs!

Looks vi låner fra Grease

 

Relaterede artikler