Gigi Hadid kommer til Danmark: Her kan du opleve hende!

Foto: PR

Alle taler om #Tommynow-showet, der under tirsdagens show til London Fashion Week, lagde den engeslek hovedstad - for ikke at nævne den internationale modepresse - ned. På runwayen der var sat op som en moderne Cirque de Solei, første topmodellen Gigi Hadid (som altid) an, og åbnede og lukkede showet med et brag! That girl knows how to rock!

... Og snart går turen fra catwalken til København! Gigi Hadid kommer nemlig til vores danske hovedstad for at promovere sin nye TommyxGigi kollektion. 

Læs også: Moderedaktøren: Her er mine favorit-looks fra Tommy Hilfiger showet i London

Ja, du læste rigtigt. Gigi takes Denmark, og gæster Magasin i København for at fejre, at #TommyxGigi efterårskollektionen nu kan plukkes af bøjlerne i Tommy Hilfigers butikker. Så hvis du drømmer om et glimt af verdensstjernen er det bare med at sætte kursen mod Magasin den 23. september, når Miss Hadid arriverer. 

Du kan være heldig at se Gigi Hadid fra kl. 15:30 i Magasin på Kongens Nytorv, hvor hun vil fejre sin nye kollektion. Derudover vil der dagen igennem være aktiviteter, konkurrencer og masser af overraskelser i Tommy Hilfigers pop-up-shop i stuetagen i Magasin. Så der er næsten ingen undskyldning for ikke at lægge vejen forbi lørdag d. 23. september.

 

Relaterede artikler