Gigi Hadid: ”Jeg er og bliver en L.A.-pige”

Gigi Hadid: ”Jeg er og bliver en L.A.-pige”
Foto: PR

Gigi Hadid har ved brug af SoMe nærmest egenhændigt revolutioneret den måde, vi betragter modeller på. Den smukke amerikaner, der lige nu inkarnerer Tommy Hilfigers modehus, er fra Californien, nærmere bestemt Malibu, og er mere eller mindre vokset op på stranden. Vi har fået hendes tips til L.A.

Læs også: Derfor er Gigi Hadid et stilikon

Hvordan oplever man din by bedst?

“Jeg bor jo i New York nu, men jeg er og bliver en L.A.-pige – ethvert sted i denne by føles hjemme for mig. Men tag til Hollywood Hills. Den bedste måde at se byen på – og at brænde nogle kalorier af – er at hike i the Hills.”

Hvordan pakker du kufferten generelt og hvordan til L.A.?

“Jeg rejser ofte, så jeg foretrækker at pakke let og bare med det mest nødvendige: en god læbestift, mascara og en øjenvippebukker, en bronzer, hårelastikker og min ’The Girl’-duft – du ved aldrig, hvornår du har brug for at blive frisket op! Jeg voksede op i Malibu, så jeg er en strandpige af hjertet; en klassisk badedragt, aviator-solbriller og bare fødder er alt, hvad jeg har brug for.”

Tips til en dag på stranden?

”Jeg smider altid en kasket og et tørklæde i min strandtaske – tørklædet kan nemt gøre det ud for håndklæde, og kasketten beskytter min hud.”

Hvor tilbringer du en søndag morgen?

”Hver anden søndag i måneden er der The Rose Bowl Flea Market. Et af verdens største loppemarkeder, som ligger omkring Pasadena’s Rose Bowl.”

Hvor skal man bo?

”På The Four Seasons i hjertet af Beverly Hills. Det historiske hotel huser den vildeste celeb-befolkede lobby i byen.”

Hvad må man ikke gå glip af?

”Getty Museum, der ligger over 405-freeway’en, gemt væk i Brentwood Hills.”

Hvor skal man spise?

”På Nobu. Den ikoniske japansk-møder-peruvianske restaurant er en klassiker – prøv sashimi tacoerne. Og så er der Go Greek Frozen Yogurt – min yndlingsmåde at køle ned på på en varm dag i Californien.”

Se flere billeder af den smukke model i galleriet herunder. 

Mandagsmuse: Gigi Hadid

ELLE nyhedsbrev

Relaterede artikler