Arkivkollektion Gestuz fejrer 10-års fødselsdag og relancerer 10 styles i en arkivkollektion

Foto: Gestuz

Kreativ direktør Sanne Sehested kan i år fejre 10-års jubilæum med sit brand Gestuz. En milepæl som den skal selvfølgelig markeres, og det gør Sanne ved at relancere sine personlige favoritter fra årene, der er gået med Gestuz.

Gestuz er på sit tiende år mere populær end nogensinde før. Brandet har netop slået dørene op for sin første flagship-butik på Store Regnegade 2 i indre København, og som om det ikke var nok, vandt de også Alt for Damernes modepris Guldknappen ved prisuddelingen i august i år.

Grundlægger Sanne Sehested har meget at fejre, men også meget at se tilbage på. Onsdag den 10. oktober 2018 lander Sannes 10 favorit-styles fra mærkets tidligere kollektioner i butikkerne og online.

Læs også: Aiayu lancerer ny bæredygtig konceptkollektion.

De 10 pieces har vist sig at være keepers, fordi de er specielle og bliver ved med at spille en stor rolle i vores garderober. De er fyldt med personlig signifikans for mig, men det er også styles, som forbliver relevant for den måde moderne kvinder klæder sig i dag” siger Sanne i forbindelse med lanceringen af arkivkollektionen.

Arkivkollektionen kan, i ægte throwback-stil, erhverves til præcis samme pris, som da produktet var ude første gang. Sanne tilknytter endda en personlig kommentar til hver style på Gestuz’ hjemmeside, og nostalgien vil ingen ende tage.

Psst! Du kan følge evigt inspirerende Sanne Sehested lige HER.

Gestuz kvinden er blevet 10 år ældre, men det betyder ikke, at kollektionerne er blevet kedelige. Tvært imod. I dag ser vi endnu flere farver og mere legesyge i Gestuz-kollektionerne end nogensinde før. Arkivkollektionen er et bevis på, at gode investeringer holder i mange år, og de 10 styles kan mixes og matches både med hinanden, men også med de andre Gestuz-pieces, du har investeret i over de sidste 10 år.

Arkivkollektionen kan købes i butikkerne og online fra den 10. oktober 2018, og i galleriet herunder har vi samlet de 10 styles, så du kan se nærmere:

Gestuz arkivkollektion

Relaterede artikler