Ganni x Sophie Bille Brahe i nyt smykkesamarbejde - ude nu!

Ganni

Det succesfulde danske tøjmærke Ganni har indgået et samarbejde med den dygtige smykkedesigner Sophie Bille Brahe. De to stærke brands har samarbejdet om en særlig Ganni x Sophie Bille Brahe smykkekollektion, der blev præsenteret i forbindelse med Ganni's AW15 show under Copenhagen Fashion Week.

Se også: Se alle billederne fra Valentinos Haute Couture show

Samarbejdet er opstået på baggrund af et langt venskab mellem Sophie Bille Brahe og Ganni's kreative chef Ditte Reffstrup - og resultat? Smukt, sensuelt og elegant! 

Designduoen har haft for øje at designe en femme fatale-værdig smykkekollektion med inspiration fra de powerfulde kvinder i 1980'erne. 

Se også: Oh Land for Stine Goya's AW15 kampagne

Kollektionen tager udgangspunkt i Ganni’s AW15 kollektion og består af en halskæde, et armbånd, et par øreringe og en fingerring. Kampagnebillederne til kollektionen er blevet skudt i januar af fotografen Brett Lloyd og har danske Nadja Bender som kampagnemodel.
 
Her på ELLE-redaktionen er vi allerede yderst begejstrede for samarbejdet, og glæder os over at kollektionen nu endelig er landet på Gannis webshop - køb dem online HER
 
 
Vi har samlet billeder af kollektionen i galleriet, som du kan swipe dig igennem! 
 
 

 

 

Relaterede artikler