Gå på opdagelse i Vilas nye univers proppet med shoppetips, bloggere og masser af inspiration
Annonce

Gå på opdagelse i Vilas nye univers med shoppetips, bloggere og inspiration

af Annonce 19/09/2016
Vil du have tips til efterårsgarderoben fra Vila og nogle af verdens største modebloggere? Så skal du besøge Vilas nye online univers Vila Moments, der er fyldt med shoppetips, stylingtips fra bloggere og masser af inspiration. Læs mere mere om Vilas fine nye univers her...

Så er der gode nyheder til alle shoppelystne kvinder, som elsker at blive inspireret til de nyeste mode- og shoppingtrends online.

Vila har nemlig netop lanceret deres nye online univers Vila Moments, som er fyldt med shoppetips, nyheder og masser af inspiration - what's not to like?

På Vilas nye online univers kan du møde alle Vilas bloggere/ambassadører, som deler ud af alt fra deres bedste stylingtips og rejsetips til deres favoritter fra Vila nye efterårskollektion. Du kan blandt andre møde den danske modeblogger Christine Dueholm, som står bag modebloggen Passion For Fashion og er en af Danmarks største modebloggere.

Baggrunden for lanceringen af Vila Moments er et ønske om at give kvinder mere af Vilas univers, men også dét at møde kvinderne der, hvor de er:

"Som et modebrand, er vi nødt til at tilpasse os måden, hvorpå den moderne kvinde med sans for mode befinder sig. I dag spotter hun ikke længere et item, overvejer prisen og køber det - i dag vil kvinderne have mere. Hun vil have valgmuligheder og muligheden for at overveje sit køb mange gange, før beslutningen skal tages. Med VILA Moments tilbyder vi et univers, der både kan introducere, inspirere og - ja - forføre med alt det, der kommer fra Vila", fortæller Annette Hyttel fra Vila.

Er du blevet nysgerrig og vil du besøge Vilas nye online univers - så klik dig ind og lad dig inspirere her.

Du kan også starte med at lade dig forføre af Vilas fine A/W-2016 kampagne, som er skudt i smukke Paris:

I galleriet kan du lade dig inspirere af Vila smukke Fall 2016 kollektion, som er skudt i byernes by, Paris.