Foxy News: Sommerens populære sandaler med pels relanceres i nye farver

Foxy News: Sommerens populære sandaler med pels relanceres i nye farver
Foto: PR

Denne sæson har det ikke været til at komme uden om pelsede slides, der er spottet i gadebilledet fra New York til Nørrebro. Det hele startede, da Céline sendte modellerne ned ad catwalken iklædt flade sandaler med vamset pels, og Gucci fulgte trop med at spice deres klassiske slip-in loafer op med et langhåret, lunt og ektremt lækkert pelsfoer.

Og behøver vi nævne Rihannas Fenty x Puma co-lab? Kort sagt, det pelsede fodtøj har været et ligeså sikkert element i alverdens fashionistaers garderober, som Amen i kirken de seneste sæsoner, og uanset hvilke butikker, man har yndet at frekventere, har der ligeledes været et overflødighedshorn af skønne sandaler med pels i alskens afskygninger. Fra Prada til Zara og See by Chloé: alle har haft mindst én pelssag at komme efter.

Herhjemme kulminerede trenden i maj 2017, da danske Oh! by Kopenhagen Fur teamede op med H20 og blogger/model Freja Wewer og lancerede en capsule-kollektion af de ikoniske H20-sandaler med 'topping' i ægte pels.

Der gik selvsagt ikke mange modesekunder, før alle sandalerne med pels var revet væk, og derfor har Oh! by Kopenhagen Fur endnu engang kastet bolden over til den københavnske influencer, Freja Wewer.

Det er der kommet et nyt par H2O-sandaler med pels ud af - denne gang i en ræverød nuance, der kan sætte lidt foxy kulør på tilværelsen. Den langhårede Foxy-model lanceres desuden i lyslilla med changcerende farvet pels og i klassisk sort pels med lyslilla slål. Freja Wewer har desuden designet en cool tote-bag i denim med orange læderdetaljer, der lanceres sammen med de nye slippers. 

Oh! by Kopenhagen Fur x H20 x Freja Wewer sko og taske lanceres til foråret 2018 - så der er lidt at glæde sig til i det nye år!

Foxy News: Sommerens populære sandaler med pels relanceres i nye farver

 

Relaterede artikler