Første udgave af Danmarks nye herremagasin Dossier er landet

Når du køber månedens ELLE, kan du glæde dig til premieren på Danmarks nye herremagasin Dossier, der er målrettet den karrierebevidste og entreprenante mænd, hvor der er kræset for journalistikken og portrætterne i konkrete og vinklede artikler i originale formater.

I den første udgave af Dossier, kan du - eller måske primært din mand, kæreste eller bror - blandt andet glæde sig til at læse om, hvad der har fået popstjernen Lukas Graham til at investere i Rasmus Kofoed og Nicolai Nørregaards Michelin-stjerne restaurant Kadeau, hvis rejse startede i et gammelt sommerhus på Bornholm.

Se også: ELLE-universet udvider med nyt herremagasin: Dossier

Dertil kan du glæde dig til interviews med Nikolaj Coster-Waldau, det danske band Minds of 99, den tidligere topchef hos Bang & Olufsen Tue Mantoni, Michael Laudrup, Bjarke Ingels,Tommy Hilfiger og Francois Zimeray. For blot at nævne et par af de prominente herrer, du kan møde i denne måneds Dossier. 

Du kan følge Dossier på Facebook og på Instagram @dossierdanmark, og blive opdateret på nogle af alle de historier og personer, du kan opleve i Dossier.

Læs også: Her er holdet bag Danmarks nye herremagasin Dossier

Dossier udgives i sampak med ELLE og distribueres dér, hvor målgruppen færdes, nemlig i Magasin og i Københavns Lufthavn. 

Første nummer af Dossier udkommer den 27. oktober sammen med ELLE, og her på ELLE-redaktionen kan vi ikke vente med at præsentere vores nye herremagasin. For med det nye Dossier, er der er altså endnu en god grund til at glæde sig til december-nummeret af ELLE, hvor ELLE-kvindens mand, kæreste, ven eller bror også får et skræddersyet magasin at sætte sig til rette med og blive inspireret af.

Få et sneak peak på de alle de prominente herrer, du - og din kæreste, mand eller bror  - kan møde i månedens Dossier i galleriet.  

Første udgave af Danmarks nye herremagasin Dossier er landet

 

Relaterede artikler