Find forårets fineste denim-jakker i den nye Farfetch x Faith Connexion kollektion

Foto: PR

Denim er materialet, der dette forår er på alles læber – og på skuldrene af alle fashionistaer. Hvis du (også) er fan af det casual og rå materiale, vil du med garanti synes om den nye kollektion fra farfetch.com og Faith Connextion.

Den eksklusive webbutik farfetch.com præsenterede under modeugen i Paris sit nye samarbejde med det cool mærke Faith Connextion, der er kendt for at designe rå styles med fine detaljer. 

Kollektionen bød på otte fine styles til både kvinder og mænd, hvor skønne denim og army/parka jakker med patches kunne spottes imellem rå T-shirt og hættetrøjer med print.

Læs også: Sådan styler du: Denimjakken

Farfetch x Faith Connextion kollektionen har taget den store ’see now, buy now’ trend til sig, og det var derfor muligt at livestreame showet i Paris for efterfølgende at købe de fine items direkte bagefter. 

Du kan se hele showet i videon, og vi har samlet kollektionen samt de cool kampagnebilleder i galleriet herunder. Vil du have fingrene i den fine kollektion, sælges den eksklusivt hos farfetch.com lige her.

Cool denim i den nye Farfetch x Faith Connextion kollektion

Relaterede artikler