Filippa K udvider med ny Soft Sport kollektion

Foto: PR

Det svenske mærke Filippa K lancerer en ny underkollektion, Soft Sport - en udvidelse af det allerede eksisterende Filippa K univers. Soft Sport kollektionen er skræddersyet til let sport og har stor fokus på velvære ved at være lavet i bløde materialer som fin bomuld, tynd modal og kashmir, imens farverne er holdt i nedtonede, pastelfarvede nuancer.

Soft Sport kollektionen er således perfekt til dig, der elsker at dyrke sportgrene som yoga, pilates og dans, eller bare gerne vil mikse en aktiv hverdag med pænt og komfortabelt tøj. Kollektionen er holdt i et enkelt og rent design og skal vise det afslappede look, der med fordel kan mikses med hovedkollektionen for et bekvemt, pænt og afslappet hverdagslook.

Læs også: Find forårets fineste denim-jakker i den nye Farfetch x Faith Connexion kollektion

I månedens magasin har ELLEs Digital Director, Rose Boelsmand, mødt designer og medstifter Karin Segerholm på Filippa K's hovedkontor i Stockholm til en snak om sportstøj i moden og en aktiv hverdag. Du kan læse et lidt ekstra fra interviewet med Karin Segerholm her og få resten interviewet i det nye magasin.

Karin Segerholm har selv en meget aktiv hverdag og er stor yoga og pilates entusiast. Hun har derfor lagt stor vægt på komfort og bæredygtige materialer under udviklingen af kollektionen:

”Vi arbejder konstant med vores materialevalg for at finde det allerbedste. Når det kommer til sport og bæredygtighed, har vi især fokus på at bruge materialer, der holder, og er bæredygtige i den forstand, at de ikke slides op hurtigt, men holder i mange år.” Siger Karin Segerholm.  

Se også: Rihanna lancerer sporty kollektion i samarbejde med Puma og Fenty

Hvordan og hvorfor opstod Soft Sport? Hvorfor netop fokus på "soft" sport?

”Vi følte, at der var en mangel på stilfuldt tøj til f.eks. yoga, pilates og dans.”

Tror du, at der er en sammenhæng mellem vores øgede sundhedsfokus og den store fokus på bæredygtighed? Er det de to ting I forsøger at kombinere på holistisk vis gennem Soft Sport kollektionen?

”Det er nok et resultat af, at vi har adgang til mere information og fodres med mere inspiration gennem globalisering og digitalisering.”

Hvem er Soft Sport kvinden?

”Filippa K kvinden er en selvsikker, stærk og bevidst forbruger. Hun har en holistisk tilgang til sundhed og liv.”

Hvilket item fra Soft Sport er din favorit? Hvorfor?

”En blød cashmere hoodie eller et par sorte sømløse leggings går man aldrig galt i byen med!”

Har du et sundt tip, du selv lever efter i hverdagen?

”Prøv at finde en balance mellem arbejde, familie og uddannelse.”

Læs resten af det inspirerende interview med Karin Segerholm i det nye magasin og find ud af hvordan hun har fået implementeret en aktiv hverdag ind i Filippa K's kontormiljø. 

Soft Sport kollektionen kan allerede nu købes i Filippa K butikkerne samt online her, og du kan se alle de fine kampagnebilleder samt dele af kollektionen i galleriet herunder.

Filippa K udvider med ny Soft Sport kollektion

Relaterede artikler