Filippa K lancerer ny smykkekollektion med Saskia Diez

Filippa K lancerer en limited edition smykkekollektion i samarbejde med den anerkendte tyske smykkedesigner, Saskia Diez.

Kollektionen består af de smukkeste smykker i guld og sølv, og er designet med samme tidløse elegance, som er Filippa K's varemærke.

Se også: Shoppegalleri: 10 skønne strikkjoler

Smykkekollektionen indfanger den tidløse og dog moderne essens af Filippa K's univers, samt den enkle, luksuriøse elegance, som Saskia Diez repræsenterer.

Samlingen består af otte designede ringe, armbånd, halskæder og øreringe i 18 k guld og i sølv. Hos Filippa K udtrykker de stor begejstring for samarbejdet:

"Vi er utrolig glade for at have teamet op med Saskia Diez til dette projekt. Vi har sammen udviklet en linje af smykker, som repræsenterer en tidløs elegance, der går virkelig godt i spænd med Filippa K", fortæller Nina Bogstedt, Head of Design hos Filippa K.

Smykkedesigneren, Saskia Diez, er en München-baseret smykkedesigner uddannet klassisk guldsmed. Saskia Diez har tidligere samarbejdet med internationale hign-end mærker, men smykkekollektionen for Filippa K er hendes første smykkesamarbejde.

Filippa

Læs også: Lær denne uges mandagsmuse at kende - Jenna Lyons

Smykkekollektionen består samlet set af otte smykker i 18 k guld og i sølv, og vil blive solgt i udvalgte Filippa K butikker verden over fra midt oktober 2014.

Vi har samlet alle de smukke smykker i galleriet nedenfor, hvor du også kan finde priser.

Psst... Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, 'swiper' du bare!

Filippa K x Saskia Diez' smykkekollektion

Relaterede artikler