Filippa K lancerer bæredygtigt koncept og kollektion

Filippa K

ELLE April er netop kommet på gaden, og i det spritnye XXL-magasin stiller vi skarpt på bæredygtighed og CSR. Derfor er vi vilde med Filippa K's nye koncept og kollektion, der bygger på genbrug og bæredygtighed. 

Filippa K Collect er et koncept med fokus på bæredygtighed. Collect tilbyder nemlig forbrugerne en mulighed for at aflevere brugte Filippa K produkter og accessories til genbrug. Konceptet er skabt ud fra idéen om en mere bæredygtig gaderobe og er en del af en større vision om at omlægge Filippa K til et bæredygtigt brand.

Læs også: ELLE April // Nyt magasin på gaden!

Konceptet blev lanceret den 19. februar, 2015, og man kan derfor nu aflevere sine brugte Filippa K produkter i butikkerne og få 15 % rabat på sit næste køb. Produkter i god stand vil blive sat til salg i Filippa K's Secondhand butikker, og resten vil blive doneret til Røde Kors.

Sustainability Manager hos Filippa K, Elin Larsson, er glad for det nye koncept og er overbevist om, at brandet vil se en udvikling mod et mere bæredygtigt forbrug af mode. 

Læs også: Hilsen fra chefredaktricen: Fransk uforglemmelighed

I forbindelse med det nye Collect koncept er Filippa K's Front Runners kollektion også blevet lanceret i butikkerne. Front Runners er helt igennem bæredygtige produkter og repræsenterer visionen om, at hele sortimentet i fremtiden skal være bæredygtigt. De nye produkter er de første resultater af en omfattende bæredygtighedsanalyse. Gradvist vil alle produktgrupper indenfor både herre og dame gennmgå den samme analyse, og resultaterne vil blive implementeret i Filippa Ks regelmæssige arbejdsprocesser og produktion.

Filippa K Collect er tilgængelig i alle Filippa K butikker i Sverige og Danmark samt online.

Her på ELLE er vi meget begejstrede over Filippa K's nye koncept og skal bestemt ud at anskaffe os et af de lækre items fra den nye kollektion. Vi har samlet den nye Filippa K Front Runners kollektion i galleriet.  

Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem. 

Filippa K lancerer bæredygtigt koncept og kollektion

Relaterede artikler