Samarbejde Fendi teamer op med ikonisk 90’er brand i ny capsule collection

Foto: Fendi

I en tid hvor co-labs er blevet lige så almindelige som mærkernes egne kollektioner, leger det næsten 100 år gamle italienske modehuse, Fendi, selvfølgelig med.

En anden ting, der efterhånden er lige på populært som samarbejder, er street wear, og hvorfor ikke kombinere de to, tænkte Karl Lagerfeld og Silvia Venturini Fendi, som står i spidsen for det Rom-baserede modehus.

Allerede under A/W Milano Fashion Week i begyndelsen af 2018 viste Fendi første skud på samarbejdet med det ikoniske sportswear-brand Fila, og nu er det altså blevet tid til vol. 2.  

Læs også: Verdens første it-bag, Fendi Baguette, gør comeback.

Den 16. oktober 2018 lander capsule kollektionen Fendi Mania i butikkerne, og lanceringen vil blive fejret med en række specielle events, som med garanti vil opnå hype på linje med kollektionen. Fendi Mania er nemlig allerede blevet spottet på en lang række kendisser, hvilket i sig selv bidrager til kollektionens eksklusivitet.

Modellerne Gigi Hadid og Winnie Harlow i Fendi Mania.  Foto: Fendi

Modellerne Gigi Hadid og Winnie Harlow i Fendi Mania. 

Fendi Mania er det perfekte billede på, hvad der sker, når man parrer et luksusmodehus med et hipt sportsmærke. Resultatet er alsidigt, og du får både en western inspireret følelse på baggrund af kollektionens frynselæderjakke, samtidig med at en mere lady-like agenda træder igennem via pencil skirts.  

Kollektionen, der både inkluderer 'ready to wear', sko og accessories er modig og humoristisk, men stilsikker fra top til tå. Vi tør næsten love, at du vil komme til at bade i lange, misundelig blikke, hvis du går efteråret i møde i capsule kollektionen, som kan anvendes på kryds og tværs.

Fendi Mania lander i butikkerne den 16. oktober 2018, men du kan slå ventetiden lidt ihjel ved at scrolle igennem galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af de allerbedste looks fra samarbejdet. Psst! Så er du i god tid til at udpege de favoritter, du må få fingrene i!

Fendi Mania 2018

Relaterede artikler